”Urheilujuhlan tuntua luissa ja ytimissä” – näistä syistä Olympiastadion houkuttaa ravintolatöihin

Rakastatko urheilu- ja musiikkitapahtumia? Olympiastadion tarjoaa ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana tuottamassa suurien tunteiden tilaisuuksia. Tapahtumapäällikkö Jani Immonen listaa syitä hakea mukaan.
Jani Immosella on pitkä kokemus tapahtumista ravintola-alalla. Välissä hän on ollut myös mukana avaamassa Burger King ja Taco Bell -ketjuja Suomeen.

”Suuren urheilujuhlan tai konserttihumun kyllä tuntee luissa ja ytimissä, kun tupa on täynnä”, kuvailee Olympiastadionin ravintolapalveluiden tapahtumapäällikkö Jani Immonen.

Yksi tällainen hetki on jäänyt Immosen mieleen vuodelta 2005, kun Tommi Evilä ponkaisi 10-päiväisten yleisurheilun MM-kilpailujen loppupuolella pituushypyssä yllätyspronssia.

”Koskaan en muista nähneeni yhtä intohimoista urheiluyleisöä. Kisatunnelma oli täysin kohdillaan, vaikka sää oli todella huono. Raskas rupeama jätti myös jälkensä, ja laihduin kisojen aikana kymmenen kiloa”, Immonen muistelee nauraen.

Tapahtumien taika on pitänyt Immosta otteessaan jo yli kymmenen vuoden ajan. Hän on aiemmin työskennellyt esihenkilötehtävissä esimerkiksi festareilla ja pääkaupunkiseudun isoissa tapahtumataloissa, myös Olympiastadionilla. Nykyisen pestinsä Compass Groupilla hän on aloittanut keväällä 2021.