Erikoisosaajan puuttuminen estää liiketoiminnan kasvun

Jopia on erikoistunut rekrytointeihin ja suorahakuihin. On useita toimialoja, joille on vaikea löytää sopivia osaajia. Kun asiantuntijan löytäminen osoittautuu vaikeaksi, hakuprosessi vaatii ammattitaitoa, hyviä verkostoja ja paljon tutkimustyötä. Jopian rekrytointi- ja suorahakupalvelu nopeuttaa prosessia ja vähentää rekrytoinnin vaatimia resursseja yrityksissä.
Kaupallinen yhteistyö

Aina ei riitä, että ihmisellä on tehtävään sopivaa koulutusta ja työkokemusta. Tärkeää on myös löytää sopiva ja oikeanlainen persoona, jonka kautta henkilö sopeutuu yrityksen sisäiseen työkulttuuriin paremmin.

Kun haun ulkoistaa, yritykselle tarjotaan vaatimukset täyttävä ehdokas. Ehdokkaiden määrää tärkeämpää on se, että hän täyttää vaatimukset osaamiseen ja persoonaan liittyen ja sopii organisaatioon.

"Joskus yhdessä ihmisessä ei voi olla ihan kaikkia niitä ominaisuuksia ja taitoja, joita on toivottu, joten olemme voineet päätyä asiakkaamme kanssa etsimään jopa kahta eri osaamisella varustettua osaajaa”, kertoo Pia Brusin, jolla on kokemusta ja liiketoimintaosaamista useista toimialoista.

Jopia etsii ja löytää eri alojen eri tasoisia asiantuntijoita toimitusjohtajista asiantuntijoihin ja johdon assistentista reskontranhoitajiin. Etsimme osaajille myös uusia mahdollisuuksia proaktiivisesti, jolloin toimenkuva muotoutuu henkilön osaamisen ympärille. Moni ammattilainen on valmis vaihtamaan työpaikkaa, kun mahdollisuutta tarjotaan.

Millaiset yritykset ovat asiakkaitanne?

”Meillä on asiakkaina pieniä yrityksiä, keskisuuria ja isoja pörssiyhtiöitä. Etsimme erilaisia ammattiosaajia ja sopivaa persoonaa, tiettyjä osaajia on haastavaa löytää. Kaikkein haastavimmista rekrytointiprosesseista innostun edelleen erityisesti”, kertoo Pia Brusin, jolla on kymmenien vuosien kokemus rekrytointi- ja suorahakupalveluista ja laajat verkostot.

”Ympäristö ja energia-alan osaajat, LVISK-alan projektipäälliköt, isännöitsijät ja tekniset isännöitsijät, vastaavat työnjohtajat sekä talotekniikan osaajat ovat kysyttyjä ammattilaisia. Heidät pitää löytää, kontaktoida ja saada kiinnostumaan uudesta mahdollisuudesta”, toteaa Jorma Brusin, jolla on pitkä ura kiinteistöjen, talotekniikan ja rakentamisen parista.

Joskus sopivaa osaajaa pitää etsiä pitkään, joissain tapauksissa rekisteristä tai verkostosta henkilö saattaa löytyä nopeastikin.  Osapuolten välisissä neuvotteluissa pitää edetä ripeästi, eikä kommunikaatiota saa missään välissä unohtaa.

Jopian Pia ja Jorma Brusin ovat olleet mukana sadoissa rekrytointiprosesseissa ja heidän kokemuksensa on käytettävissä prosessin kaikissa vaiheissa.

Mitä tarjoamme?

Jopia kotimainen perheyritys, joka on erikoistunut suorahaku- ja rekrytointipalveluihin. Henkilöanalyysejä tarjotaan myös erillisenä palveluna. Yritys rekrytoi henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yri­tyksen toimialasta riippumatta.

Kuka puuttuu? Jopia etsii ja löytää.

Pia Brusin, +358 40 861 7221, pia.brusin@jopia.fi
Jorma Brusin, +358 40 779 6917 jorma.brusin@jopia.fi

Vieraile Jopian verkkosivulla