Haluatko tarjota töitä Ukrainan pakolaisille? Workania kokoaa työpaikat yhteen

Monsterin kautta saat ilmoituksesi näkyville ukrainankieliselle Workania.eu-sivustolle, jossa on jo yli 7000 pakolaisille sopivaa työpaikkaa ympäri Eurooppaa.

Ukrainan sota koskettaa koko Eurooppaa. Suomeen odotetaan saapuvan 40 000–80 000 ukrainalaista sotapakolaista. Euroopassa heitä on jo miljoonia. Arviomme mukaan noin 40–50 prosenttia heistä etsii työtä.

Alma Median Alma Career -yksikkö, johon myös Monster.fi kuuluu, on julkaissut työpaikkaportaali Workania.eu:n ukrainalaisille työnhakijoille.

Kyseessä on ukrainankielinen sivusto, johon kootaan ukrainalaisille sopivia työpaikkoja helposti löydettävässä muodossa. Palvelussa on jo yli 7000 työpaikkaa Tšekin, Slovakian, Kroatian, Slovenian, Puolan ja Baltian maiden rekrytointisivuilta. 

Nyt myös Monster.fi lähtee mukaan.

Jos haluat työpaikkasi Workania.eu-sivustolle, toimi näin:

Työpaikkailmoitus jätetään normaaliin tapaan Monsterin sivuille joko asiakaspalvelun tai verkkokaupan kautta. Jos haluat ilmoituksen näkyville Workaniaan, valitse kategoriaksi ”Suitable for refugees”, jolloin me siirrämme sen automaattisesti näkyviin sivustolle. 

Mikäli jätät ilmoituksen ATS-järjestelmän kautta, siirto onnistuu, jos käyttämäsi järjestelmä tukee ”Suitable for refugees” -kategoriaa.

Huom! Workania kääntää ilmoituksen otsikon automaattisesti ukrainaksi, mutta itse ilmoitus tulee toimittaa joko englannin ja/tai ukrainan kielellä. 

Lue myös: Työpaikkaportaali ukrainalaisille työnhakijoille - Alma Media ja Monster tukevat ukrainalaisten työnhakua

Workania.eu

Lue lisää samankaltaisia artikkeleita

Kuinka saada asioita aikaiseksi? 9 keinoa, joilla lopettaa viivyttely ja tarttua toimeen

Näiden vinkkien avulla tehostat tuottavuuttasi ja saat enemmän aikaan ilman viivyttelyä.
Lue lisää

Huonoimmat työnhakuvinkit – 5 sanontaa, jotka saavat työnhakijat raivon partaalle

Nämä viisi huonoa työnhakuvinkkiä ja sanontaa ärsyttävät työnhakijoita.
Lue lisää

Tule kesäkaveriksi Esperiin

Tule kesäkaveriksemme Esperiin – kesärekrytointimme on nyt käynnissä!
Lue lisää