Monster menossa mukana Aalto Talent Expossa

Aalto Talent Expo on Aalto-yliopiston suurin rekrytointitapahtuma.

Monster on menossa mukana Aalto-yliopiston suurimmassa rekrytointitapahtumassa Aalto Talent Expossa, joka järjestetään 10. marraskuuta 2022 Otaniemen Otahallissa. 

Vuodesta 2019 järjestetty tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa tulevaisuuden tekijöiden ja työnantajien kohtaamispaikkana. Opiskelijoilla on mahdollisuus verkostoitua tuleviin työnantajiin, tutustua eri toimialoihin ja kehittää työnhakutaitojaan esimerkiksi CV- ja LinkedIn-klinikoiden avulla.

Aalto Talent Expo tavoittaa laajasti tekniikan, kauppatieteiden ja taiteen opiskelijat. Viime vuonna tapahtumassa vieraili yli 3000 opiskelijaa. 

Tapahtuma on erinomainen tilaisuus tavata ja rekrytoida opiskelijoita ja rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa. Läsnäolo kampuksella, tapahtumiin osallistuminen ja opiskelijoiden kohtaaminen edistävät opiskelijapalautteiden mukaan positiivista mielikuvaa organisaatiosta työnantajana.

Yksipäiväiset messut järjestetään 10. marraskuuta Otaniemen Otahallissa kello 11–17. Messuohjelma alkaa virtuaalisesti jo 8.–9. marraskuuta muun muassa 1:1 videotapaamisten, pikamentorointien ja klinikoiden muodossa.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 12.5.2022 ja on auki 16.9.2022 asti.

Lue lisää täältä!