Helppo tapa tehostaa työnhakua - Monster-profiilin avulla yritykset löytävät sinut

Monster-profiilin avulla työnantajat löytävät sinut.

Ilmaisen ja helppokäyttöisen Monster-profiilin avulla tehostat työnhakuasi. Profiilin kautta työnantajat voivat löytää sinut CV-kannastamme. Monster-profiili on yhteydessä Alma-tunnukseen, jonka avulla käytät sujuvasti myös muita Alman palveluita.

Profiilin luominen koostuu kolmesta vaiheesta.

Aluksi pääset lataamaan CV:si palveluun. Tämän jälkeen pääset täyttämään hakijaprofiilin, jossa voit kertoa itsestäsi.

Tarkempia tietoja kysytään Työtoiveet-osiossa, jossa pääset kertomaan, minkälaisia töitä etsit.

Kerro perustiedot ja pistä persoona peliin

Työnantajat ovat kiinnostuneita koulutuksestasi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Profiili kannattaa siis täyttää huolellisesti, jotta työnantaja saa jo heti kättelyssä hyvän käsityksen sinusta.

Toimiva CV on tärkeä osa työnhakua. Lue täältä, kuinka laitat ansioluettelon perusasiat kuntoon.

Esittelytekstissä kannattaa kertoa avoimesti omasta persoonastaan ja ominaisuuksistaan. Se on hyvä tilaisuus erottautua massasta. Lisää vinkkejä profiilitekstiin löydät täältä.

Monster-profiili auttaa työnhaussa

Kun profiili on luotu, yritykset pääsevät tarkastelemaan sitä ja ottamaan yhteyttä avoimiin rekrytointeihin liittyen. Jos yritys kiinnostuu, saat yhteydenottopyynnön.

Profiilin käyttäminen on turvallista, koska henkilötietojasi ei näytetä, ennen kuin olet hyväksynyt pyynnön. Lisäksi näet, mistä yrityksistä profiiliasi on katsottu.

Monster-profiili myös helpottaa perinteisten hakemusten lähettämistä, koska voit hakea työpaikkoihin profiilillasi. Omalla sivullasi näet yhteenvedon kaikista avoimista hauistasi ja niiden tilanteesta.

Alma-tunnus ja Monster-profiili kulkevat nyt käsi kädessä

Samalla kun teet Monster-profiilin, luot myös Alma-tunnuksen. Jos sinulla on jo ennestään Alma-tunnus, pääset suoraan täydentämään Monster-profiilisi kirjautumalla sisään.

Alma-tunnus on Alma Median palveluiden yhteinen käyttäjätunnus. Luomalla tunnuksen luet helpommin esimerkiksi Iltalehteä ja Kauppalehteä sekä käytät esimerkiksi Etuovea ja Autotallia yhdellä kirjautumisella. Alma-tunnus korvaa tunnistautumistilanteessa eri palveluiden omat käyttäjätunnukset.

Lisätietoa Alma-tunnuksesta löydät täältä.

Lue myös: Löytyykö CV:stäsi tiivistelmä eli profiiliteksti? – Vinkit hyvän tiivistelmän kirjoittamiseen
Lue myös: 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen
Lue myös: Ensimmäinen työpäivä edessä uudessa työssä? Katso vinkit, joilla onnistut
Lue myös: 5 pahinta mokaa työhaastattelussa – näin vältät ne

Katso avoimet työpaikat