Videotaltiointi: Työnhaun trendit ja erottautuminen hakijamassasta

Usein avoimiin työpaikkoihin saattaa olla jopa satoja hakijoita ja siksi työnhaussa on ensiarvoisen tärkeää saada oma hakemuksensa erottumaan muista työnhakijoista. Videolla rekrytoija antaa vinkkejä, miten onnistua rekrytoinnin eri vaiheissa.

Maaliskuussa pidetyn Monster Klubi -tapahtuman teemana oli erottautuminen hakijamassasta. Aiheesta oli puhumassa kokenut rekrytointialan ammattilainen Mira Karilahti Psycon Oy:lta. Puheenvuorossaan Mira avasi rekrytoinnin kulmakiviä sekä kertoi, minkälaisiin asioihin rekrytoijat kiinnittävät huomiota ja mitä rekrytojat etsivät työnhakudokumenteista. Mira antoi myös kullanarvoisia vinkkejä onnistumiseen rekrytoinnin eri vaiheissa. Lisäksi Mira kertoi näkemyksensä myös monia työnhakijoita askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi CV:n ja työhakemuksen laatimisesta.

Tilaisuuden alussa Monsterin markkinointipäällikkö Katri Laakso kävi läpi tämänhetkisiä työnhaun trendejä ja kiinnostavimpia puheenaiheita rekrytointialalta, esimerkiksi tekoälyä, työnhakua mobiilissa sekä läpinäkyvyyttä rekrytointiprosesseissa.

Katso videotaltiointi tapahtuman puheenvuoroista:

 

Katso myös videotaltioinnit:

Artikkeli julkaistu vuonna 2018.