Työnhakijoille

Työnhakijoille

29039 katselua
Uuden työn saannissa on usein haittapuolena se, että joutuu irtisanoutumaan vanhasta työpaikasta. Moni kokee irtisanoutumisen stressaavana. Miten esitän asian mahdollisimman korrektisti?
19763 katselua
Eikö kesätyöpaikka ollutkaan sitä mitä kuvittelit? Tai eivätkö uudet työtehtäväsi olleet sitä, mitä sinulle luvattiin?
9185 katselua
Jos kiinnostavassa yrityksessä ei näytä juuri kyseisellä hetkellä olevan avoimia työpaikkoja, voit lähettää yritykseen avoimen työhakemuksen, jossa ilmaiset halusi työskennellä yrityksessä.
8379 katselua
Kuinka kirjoittaa hyvä työhakemus? Rekrytoijan mielenkiinto hakijaa kohtaan ei herää pelkillä kliseisillä lausahduksilla.
7657 katselua
Verkostoitumisesta puhutaan paljon. Moni ajattelee sen olevan hyödyllistä, mutta hankalaa. Harva meistä myöskään kokee olevansa hyvä verkostoituja. Oletko sinä yksi heistä?
7102 katselua
CV:n alussa on hyvä olla tiivistelmä eli profiiliteksti, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi muutamalla lauseella. Samaa tekstiä voi käyttää myös esimerkiksi LinkedInin profiilikuvauksessa.
5496 katselua
Monesti työhaastattelun jälkeen saattaa tulla niin kutsuttu ”haastattelun jälkeinen morkkis”.
5417 katselua
”Miksi meidän pitäisi palkata sinut?” on yksi perinteisimpiä työhaastattelukysymyksiä ja samalla ehkä yksi kinkkisimmistä, jos siihen ei ole etukäteen valmistautunut.
5395 katselua
Omasta osaamisestaan kertominen on vaikeaa, jos ei itsekään tiedä mitä osaa.
4643 katselua
Jokainen työhaastattelussa käynyt on varmasti saanut heti haastattelun alkuun pyynnön kertoa itsestään vapaasti.