Työelämä

Työelämä

36845 katselua
Uuden työn saannissa on usein haittapuolena se, että joutuu irtisanoutumaan vanhasta työpaikasta. Moni kokee irtisanoutumisen stressaavana. Miten esitän asian mahdollisimman korrektisti?
26930 katselua
Eikö kesätyöpaikka ollutkaan sitä mitä kuvittelit? Tai eivätkö uudet työtehtäväsi olleet sitä, mitä sinulle luvattiin?
12864 katselua
Kuinka kirjoittaa hyvä työhakemus? Rekrytoijan mielenkiinto hakijaa kohtaan ei herää pelkillä kliseisillä lausahduksilla.
11064 katselua
CV:n alussa on hyvä olla tiivistelmä eli profiiliteksti, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi muutamalla lauseella. Samaa tekstiä voi käyttää myös esimerkiksi LinkedInin profiilikuvauksessa.
10081 katselua
Verkostoitumisesta puhutaan paljon. Moni ajattelee sen olevan hyödyllistä, mutta hankalaa. Harva meistä myöskään kokee olevansa hyvä verkostoituja. Oletko sinä yksi heistä?
8761 katselua
Omasta osaamisestaan kertominen on vaikeaa, jos ei itsekään tiedä mitä osaa.
7188 katselua
”Miksi meidän pitäisi palkata sinut?” on yksi perinteisimpiä työhaastattelukysymyksiä ja samalla ehkä yksi kinkkisimmistä, jos siihen ei ole etukäteen valmistautunut.
5949 katselua
Erityisesti luovilla ja visuaalisilla aloilla työskenteleville portfolio on työnhaussa lähes itsestäänselvyys.
5115 katselua
Kiinnostavan työpaikan löydettyään tulee seuraavaksi pohtineeksi soittaisiko työnantajalle lisätietojen toivossa, herättääkseen kiinnostuksen ja jäädäkseen mieleen.
4852 katselua
Mitä tehdä, jos työtarjous kilahtaa sähköpostiin samalla, kun haastattelut muualle ovat vielä kesken tai haluat vielä katsella muita vaihtoehtoja?