Työnhakijoille

Työnhakijoille

27577 katselua
Uuden työn saannissa on usein haittapuolena se, että joutuu irtisanoutumaan vanhasta työpaikasta. Moni kokee irtisanoutumisen stressaavana. Miten esitän asian mahdollisimman korrektisti?
18275 katselua
Eikö kesätyöpaikka ollutkaan sitä mitä kuvittelit? Tai eivätkö uudet työtehtäväsi olleet sitä, mitä sinulle luvattiin?
7981 katselua
Jos kiinnostavassa yrityksessä ei näytä juuri kyseisellä hetkellä olevan avoimia työpaikkoja, voit lähettää yritykseen avoimen työhakemuksen, jossa ilmaiset halusi työskennellä yrityksessä.
7169 katselua
Kuinka kirjoittaa hyvä työhakemus? Rekrytoijan mielenkiinto hakijaa kohtaan ei herää pelkillä kliseisillä lausahduksilla.
7116 katselua
Verkostoitumisesta puhutaan paljon. Moni ajattelee sen olevan hyödyllistä, mutta hankalaa. Harva meistä myöskään kokee olevansa hyvä verkostoituja. Oletko sinä yksi heistä?
6185 katselua
CV:n alussa on hyvä olla tiivistelmä eli profiiliteksti, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi muutamalla lauseella. Samaa tekstiä voi käyttää myös esimerkiksi LinkedInin profiilikuvauksessa.
4998 katselua
”Miksi meidän pitäisi palkata sinut?” on yksi perinteisimpiä työhaastattelukysymyksiä ja samalla ehkä yksi kinkkisimmistä, jos siihen ei ole etukäteen valmistautunut.
4933 katselua
Monesti työhaastattelun jälkeen saattaa tulla niin kutsuttu ”haastattelun jälkeinen morkkis”.
4509 katselua
Omasta osaamisestaan kertominen on vaikeaa, jos ei itsekään tiedä mitä osaa.
4128 katselua
Jokainen työhaastattelussa käynyt on varmasti saanut heti haastattelun alkuun pyynnön kertoa itsestään vapaasti.