Cinia Oy

Cinia Oy

Tietoa yrityksestä

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja.

Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta, sekä mahdollistaa uusia toimintatapoja – ja mielenrauhan.

Olemme näkymättömissä, mutta kaikkialla. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Internet-palvelut, IT-palvelut, Ohjelmistot, Operaattorit ja telepalvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
IT, Ohjelmistokehitys
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Tietojenkäsittely, Henkilöstöhallinta, Automaatiotekniikka, Liiketalous ja johto, Media ja viestintä, Sähkötekniikka, Teollinen suunnittelu
Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Video: 

Usein kysyttyjä kysymyksiä: 

Cinia on tunnettu cLion1-merikaapelista. Mitä muuta Cinialla tehdään?

Cinian toiminta rakentuu kolmelle kivijalalle, joita ovat tietoverkkoratkaisut, kyberturvaratkaisut sekä ohjelmistoratkaisut.

Tietoverkkoratkaisuihin kuuluvat cLioninkin mahdollistamien kansainvälisten yhteyksien lisäksi mm. kuituverkot, erilaiset yritysverkko- ja konesaliratkaisut, internetyhteydet, kriittiset yhteydet ja pilvipalveluratkaisut. Kyberturvaratkaisuista löytyvät esimerkiksi tietoturvapalvelut, -arviot ja -kartoitukset sekä CSOC.

Ohjelmistoratkaisut sen sijaan keskittyvät kriittisten asiantuntijaohjelmistoratkaisujen toimittamiseen teollisuuden, liikenteen ja logistiikan, energia-alan, terveydenhuollon sekä kriittistä turvallisuutta vaativien ohjelmistojen asiakkaille. Palvelemme aina suunnittelutoiminnasta kehittämiseen, laadunvarmistukseen ja ylläpitoon asti.

Tukipalveluissamme työskentelee runsaslukuinen joukko talouden, juridiikan, markkinoinnin ja viestinnän sekä HR-palveluiden asiantuntijoita.

Ota yhteyttä: 

Jenni Suvisalmi 
Rekrytointi: Ohjelmistoratkaisut
Rosa Heiskanen 
Rekrytointi: Ohjelmistoratkaisut
Sonja Faezi 
Rekrytointi: Ohjelmistoratkaisut
Päivi Vesalainen 
Rekrytointi: Tietoverkkoratkaisut, Kuberturvallisuusratkaisut

Yrityksen sijainnit

Työpaikan ominaisuudet: 

Henkilökohtainen koulutus- tai kasvubudjetti
Joustavat työajat
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Normaalia kattavampi työterveys
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat