Boliden Harjavalta Oy

Boliden Harjavalta Oy

About

Boliden Harjavalta on tehokas, vastuullinen ja kansainvälinen kuparin ja nikkelin jalostaja. Tuotamme metalleja eurooppalaisille teollisuusasiakkaille kannattavasti ja korkealaatuisesti. Nikkelisulattomme on ainoa Euroopassa ja Harjavallan sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Päätuotteitamme ovat kupari, nikkeli, kulta, hopea ja rikkituotteet.

Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Palveluksessamme työskentelee 550 eri alojen ammattilaista. Yrityksen vuoden 2021 tuotannon arvo oli 2,1 miljardia euroa.

Boliden Harjavalta on osa Boliden-konsernia, jonka erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien kierrätys. Konsernin henkilöstömäärä on noin 6 000, joista Suomessa työskentelee noin 1 500 henkilöä Boliden Harjavallan lisäksi Kokkolan sinkkitehtaalla ja Kevitsan kupari- ja nikkelikaivoksella. Bolidenin osake on listattu Nasdaq OMX Stockholm Large Cap -listalla.

Drive change for generations to come

Jokaisena työpäivänä haemme ratkaisuja, miten voimme edistää muutosta, jonka avulla tulevat sukupolvet saavat paremman yhteiskunnan. Miten uusien teknologioiden ja innovoinnin avulla voimme saada aikaan muutoksia, jotka vievät kohti kestävämpää liiketoimintaa? Miten voimme rohkeasti haastaa nykyisiä työskentelytapoja, oppia sekä kasvattaa huolta pitävän, globaalin yrityksen, jota erilaisuutemme vahvistaa?

Company profile type: 
Employer
Company size: 
500 - 999 employees
Industry: 
Metals and Minerals
Wanted occupational fields: 
Installation and Maintenance, Administration, Human Resources, Information Technology Services, Logistics, Other Occupational Fields, Purchase and Acquisition, Project Management, Finance, Engineering, Industrial Work, Healthcare, Manufacturing, Military and Security, Research
Wanted field of studies: 
Mechatronics and Automation, Chemical Industry, Logistic and Production, Mechanical Engineering, Process Engineering, Electrical Engineering / Electronics

Contact: 

Rekrytointi Boliden Harjavalta Oy 

Company Locations

Company Benefits: 

Flexible working hours
International opportunities
Sports or culture vouchers
Health benefits
Leisure events & activities