Frontpage image
Frontpage image

Referenssit

Autamme asiakkaitamme tämän ajan rekrytointihaasteissa. Toimivat täsmäratkaisut, syvä toimialaosaaminen ja hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa tuovat onnistuneita tuloksia.

 

 

"Saimme laajaa näkyvyyttä ja rekrytointi onnistui hyvin"

Tuote: Inspire

"Haimme tekniseen myynnin tukeen asiantuntijaa, ja tehtävään sopi monenlainen tausta. Siksi halusimme ilmoitukselle laajan näkyvyyden myös muualla kuin työnhakusivustolla.

Joblyn Inspire-tuote toimi hyvin tässä, saimme laajaa näkyvyyttä ja rekrytointi onnistui hyvin. Dataan perustuva näkyvyyden optimointi on tervetullut palvelu ja kampanja oli helppo toteuttaa!"

Ninna Rautavirta,
Recruitment Consultant,
S&S Consulting

 

 

 

"Suosittelen Joblya haastaviin hakuihin"

Tuote: Inspire

"Rekrytointi Joblyn kanssa sujui erinomaisesti. Tehokkaan kampanjan avulla tavoitimme monia potentiaalisia hakijoita ja paikka saatiin täytettyä!

Yhteistyö Joblyn yhteyshenkilön Ilarin kanssa oli helppoa ja tehokasta. Sain lisätietoa eri kampanjavaihtoehdoista ja kattavan raportin rekrytoinnin päätteeksi.

Suosittelen Joblya haastaviin hakuihin."

Essi Karvonen,
Advisor, Partner, PsM
HRS Advisors

 

"Kampanjan näkyvyys lunasti ja ylitti lupauksensa"

Tuote: Inspire++

"Inspire++ -kampanjan tulokset olivat erinomaiset. Kampanjan näkyvyys lunasti ja ylitti lupauksensa, ja se näkyi hyvin eri alustoilla.

Kampanjan onnistuminen käytiin yhdessä Joblyn kanssa vielä läpi sen päätyttyä ja näimme mitkä kanavat toimivat ja miten lukijat olivat siihen reagoineet.

Lisäksi saimme hyviä vinkkejä siihen, miten edistää samantyyppisiä kampanjoita jatkossa."

Nina Uhlenius,
Talent Partner,
Alma Media

 

"Joblyn tuotteista ja palveluista löytyy kattavasti ratkaisuja erilaisiin rekrytointitarpeisiin."

"Joblyn tuotteista ja palveluista löytyy kattavasti ratkaisuja erilaisiin rekrytointitarpeisiin. Lisäksi yhteistyö Joblyn henkilöstön kanssa on helppoa ja nopeaa."

Terhi Marttinen
Toimitusjohtaja, HR Point

 

 

"Yhteistyö on ollut mutkatonta ja sujuvaa."

"Joblyn kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Olemme halunneet yksittäisten työpaikkailmoitustemme lisäksi näkyvyyttä myös brändillemme ja molempiin on löytynyt työkaluja Joblylta."

Sari Lundén
Business Unit Manager, Kaiku HR Tampere

 

"Arvostamme erityisesti sitä, että Joblyn tiimi toimii suuntaamme proaktiivisesti ja lähestyy asioita hyvin ratkaisukeskeisesti"

"“Yhteistyöhömme Joblyn kanssa on toiminut hyvin. He ovat aktiivisesti kehittäneet omaa tuotettaan ja sitä kautta tuoneet meille paitsi trafiikkia myös lisäarvoa liiketoiminnan kehittämiseen.

Erityisesti heidän ymmärryksensä kohderyhmistä ja datasta on ollut meille arvokasta. Arvostamme erityisesti sitä, että Joblyn tiimi toimii suuntaamme proaktiivisesti ja lähestyy asioita hyvin ratkaisukeskeisesti.”"

Maria Malila
Asiakasmarkkinointijohtaja, Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

 

"Valitsimme Joblyn, koska tavoitteenamme on tavoittaa enemmän hakijoita uusia kanavia hyödyntäen"

"Valitsimme Joblyn, koska tavoitteenamme on tavoittaa enemmän hakijoita uusia kanavia hyödyntäen. Meillä on käytössä rajaton työpaikkailmoitusten kuukausipaketti, sillä ilmoitamme volyymillisesti paljon ja siihen rajaton paketti on järkevin.

Yhteistyö on sujunut hyvin - kommunikointi yhteyshenkilöömme Tuukkaan ja asiakaspalveluun on matalakynnyksistä ja helppoa. Joblylla on hyvä asenne tekemiseen ja asiat hoidetaan nopeasti. Tuukka on nopea ja luotettava tyyppi, jonka kanssa on aina ollut mukava tehdä yhteistyötä."

Sini Saikkonen,
Markkinointipäällikkö,
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Delete tavoitti 80 000 työnhakijaa sisältömarkkinoinnilla – ”Rekrytoinnissa täytyy pysyä pinnalla”

Puhdistuspalveluita tarjoava Delete onnistui kasvattamaan rekrytointitehoaan panostamalla työnantajabrändiin sisältömarkkinoinnin avulla.

Yhteistyö Joblyn kanssa johti menestyksekkääseen työnantajabrändikampanjaan Iltalehdessä, joka tavoitti yli 80 000 lukukertaa aktiivisilta ja passiivisilta työnhakijoilta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Artikkeli on meidän näköisemme ja kuvastaa sitä rentoa työyhteisöä, joka meillä on, kertoo Deleten HR Manager Kati Manninen.

Lue lisää

 

Helsingin Satama tavoittaa tarinankerronnan avulla - ”Työnhakijat ovat ottaneet artikkelit puheeksi haastatteluissa””

Helsingin Satama teki yhdessä kanssamme kolmen artikkelin sarjan, joka julkaistiin Tekniikka&Talouden verkkosivustolla.

Tavoitteena oli tehdä Helsingin Satama tunnetuksi työpaikkana ja asiantuntijaorganisaationa. Tarkoituksena oli tavoittaa erityisesti teknisen ja kaupallisen puolen osaajia ja kertoa, minkälainen Helsingin Satama on työpaikkana ja minkälaisia ihmisiä siellä työskentelee. Tulokset olivat hyviä.

– On ollut ilahduttavaa huomata, että työnhakijat ovat ottaneet julkaistut jutut puheeksi haastatteluissa, kertoi Helsingin Sataman henkilöstöjohtaja Katja Riikola.

Lue lisää


Logot vierekkäin


Asiakkaitamme


Yhteistyökumppaneitamme

Luomme tervettä työelämää yhdessä Lasten ja nuorten säätiön, MIELI ry:n, Mothers in Businessin ja Uprightin kanssa. Onnellisempi työelämä alkaa tästä.