Frontpage image

 

 

Tunnista omat vahvuutesi

Joblylla näemme, että ihminen on enemmän kuin CV. Omaa osaamistaan voi kuitenkin olla hankala hahmottaa, sillä kartutamme osaamistamme elämän eri osa-alueissa ja vaiheissa. Auttaaksemme sinua osaamisen tunnistamisen haasteissa olemme koostaneet videosarjan, joka kannustaa pohtimaan osaamista laaja-alaisesti sekä innostumaan työelämän erilaisista mahdollisuuksista.

Jobly-profiilissa voi nykyään kertoa osaamisestaan monipuolisesti, mukaan lukien "pehmeistä taidoista". Käy luomassa Jobly-profiilisi ja anna työnantajien löytää sinut!

 

Miten tunnistat omat vahvuutesi?

Tutkitusti oman osaamisen markkinointi on monelle haasteellista. Uravalmentaja Isa Karlsson kertoo, miten omaa osaamistaan voi tunnistaa ja kuinka siitä kannattaa kertoa esimerkiksi työhakemuksessa.

Kuinka olla vakuuttava ja kiteyttää haluamansa viesti?

Videoilla tietokirjailija ja pitchaus-valmentaja Elsa Ervasti kertoo hyvän pitchin tärkeydestä ja siitä, miten sellainen rakentuu.

Oma osaaminen näkyväksi

Videoilla Sitran Osaamisen aika -projektin johtava asiantuntija Milma Arola herättelee meitä hahmottamaan, minkälaisia asioita opimme jatkuvasti työelämässä ja miten tällaista osaamista kannattaa parhaiten tuoda esille.

Löydä oma juttusi

Miten löytää itselleen merkityksellisen työn? Entä miten nykyisestä työstään voi löytää merkityksellisyyttä? Näistä asioista puhuu tietokirjailija ja positiivisen psykologian kouluttaja Rosa Nenonen.

Miten tunnistat omat vahvuutesi?

Omaa osaamistaan voi olla haastavaa pukea sanoiksi. Mikä edes on urani kannalta relevanttia osaamista? Videoilla työnhaun ammattiravistelijanakin tunnettu puhuja ja headhunter Isa Karlsson kertoo, miten osaamistaan voi sanoittaa ja antaa konkreettisia vinkkejä, miten siitä kannattaa kertoa työnhakutilanteessa. 

 

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Osa 5

Kuinka olla vakuuttava ja kiteyttää haluamansa viesti?

Esiinny uskottavasti! Pitchaus on taito, joka kannattaa hallita. Sitä tarvitaan työnhaussa, neuvottelutilanteissa sekä esimerkiksi yritysidean esittelyssä. Videoilla viestinnän ammattilainen Elsa Ervasti kouluttaa sinut pitchauksen saloihin.

 

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Oma osaaminen näkyväksi

Opimme uutta läpi koko elämämme erilaisissa ympäristöissä. Videoilla Sitran Osaamisen aika -projektin johtava asiantuntija Milma Arola herättelee meitä ajattelemaan osaamistamme laaja-alaisesti sekä auttaa meitä huomaamaan osaamistamme paremmin. 

 

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Löydä oma juttusi

"Oman jutun" löytäminen ei ole itsestäänselvyys. Tiedostamalla omat arvosi olet lähempänä merkityksellisen työn löytämistä. Myös nykyisestä työstään voi innostua uudelleen tarkastelemalla asioita eri näkökulmasta. Jos oma mielemme ei rajoita meitä, mahdollisuutemme ovat rajattomat. Videoilla tietokirjailija ja positiivisen psykologian kouluttaja Rosa Nenonen auttaa meitä avaamaan ja kehittämään ajatteluamme, rikkomaan itselleen asettamiamme rajoja ja kurkottamaan parhaimpaamme.

 

 

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Isa Karlsson

Isa on headhunter, puhuja ja kouluttaja, joka tuntee intohimoa työnhakuun niin kantilta jos toiseltakin. Isa on kouluttanut satoja osaajia valtakunnallisesti työnhakuun niin henkilökohtaisesti kuin erilaisten ryhmien kautta. 

Elsa Ervasti

Elsa on teatteritaiteen maisteri ja viestinnän ammattilainen, joka on valmentanut satoja suomalaisia start up- ja pk-yrittäjiä esiintymisessä ja pitchaamisessa.

Milma Arola

Milma on työelämän uudistumisen, organisaatioiden kehittämisen ja yhdessä oppimisen asiantuntija. Milma työskentelee Osaamisen aika -projektissa, jossa rakennetaan elinikäisen oppimisen Suomea.

Rosa Nenonen

Rosa on tietokirjailija, puhuja, positiivisen psykologian harjoittaja. Rosa on opiskellut positiivista psykologiaa New Yorkissa.

 

 

   x x  

Tämä videokoulutussarja on toteutettu yhteistyössä Joblyn ja Alma Talent Seduon kanssa. Piditkö videoista? Alma Talent Seduossa voit opiskella lisää ajankohtaisimmista työelämän teemoista.

 

Olet enemmän kuin pelkkä CV

Saitko koulutuksista uutta inspiraatiota? 

Käy täydentämässä Jobly-profiilisi, jotta työnantajat voivat löytää sinut. Kuvaile taitojasi mahdollisimman kattavasti ja ajattele osaamistasi laaja-alaisesti huomioiden myös niin kutsutut pehmeät taidot. 

LUO MONSTER-PROFIILISI