Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

50 tekijää rakennuslogistiikkaan

Tule kanssamme kasvattamaan uutta toimialaamme - rakennuslogistiikkaa!

Kalustekantajana työskentelet arkisin klo 7-15.30 pk-seudun rakennustyömailla. Työpäiväsi koostuvat pääosin keittiökalusteiden sisäänkannoista osana 2-10 työkaverin tiimiä. Työhön voi sisältyä myös muita kantoja, esimerkiksi kodinkoneita ja laattoja.

Työssä onnistuksesi tarvitset erinomaista fyysistä kestävyyttä. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja riittävää suomen kielen taitoa. Kokemus muuttotöistä tai rakennustyömailla työskentelystä on tehtävässä eduksi. Aikaisempaa kokemusta ei kuitenkaan vaadita - tässä työssä menestyt oikealla asenteella ja tiimityötaidoilla!

Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta. Palkkaus on alkaen 12,68 e/tunti, jonka lisäksi maksetaan matkakorvaukset, eli joka työpäivä menomatka työmaalle. Töitä on tarjolla läpi vuoden ja voit itse valita, työskenteletkö viitenä päivänä viikossa tai erikseen töihin kutsuttavana silloin, kun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii. Tarjoamme sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita.

Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka voit myös suorittaa Transvalin kustantamana osana perehdytystäsi.

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Etsimme myös työmaille nokkahenkilöitä, jotka osallistuvat kantoihin. Nokkahenkilön tehtävään kuuluu kantojen lisäksi tiimin ohjaus, tiedon jako tiimille ja reittikatselmukset. Nokkahenkilö raportoi työnjohdolle ja varmistaa laatua työmaalla. Eduksi tehtävässä on rakennusalan työkokemus ja aikaisempi työnjohtokokemus.

Tarjoamme sinulle

- reilut työkaverit ja turvallisen työympäristön

- etenemismahdollisuuksia isossa konsernissamme

- laadukkaat työvaatteet ja -kengät

- Transval Akatemian koulutukset

- työhyvinvointisäätiön palvelut

- alennuksia ja etuja myös kumppaneiltamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-12 Titta Hynynen p. 040 757 1590.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti. Käsittelemme hakemuksia ja täytämme tehtäviä heti uusien työkavereiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Titta Hynynen

Asiakkuuspäällikkö

[email protected]

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Titta Hynynen
[email protected]
Työpaikan osoite: Helsinki, 00230 HELSINKI
Palkkaus: Tes
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.12.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 28.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11728413

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti