Skip to main content

Aamupalakokki, Apukka, Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin laidalla, pohjoisten metsien ja erämaiden syleilyssä Apukka Resortin takkatulen lämmin hehku toivottaa sinut tervetulleeksi seikkailuun. Ravintola Aitan tunnelmallisessa salissa historia ja nykypäivä kohtaavat kun satavuotiaiden hirsiseinien kuiskiessa kertomuksiaan tämän päivän matkaajille. Tutustu tulevaan työpaikkaasi: https://apukkaresort.fi/fi/

Oletko sinä se aamuvirkku, joka on terävimmillään kukonlaulun aikaan ja tartuttaa positiivisen mielen myös muihin ympärilläsi? Etsimme sinua!

Etsimme asiakasyrityksellemme Apukka Resort Oy:lle Rovaniemelle aamupalakokkia talvisesonkiin 2022-2023!

Tässä työssä työtehtäviisi kuuluu hotellin aamiaisbuffan herkkujen valmistus, buffetin täyttö, keittiön siisteyden ylläpitäminen sekä esivalmitelut. Työvuoroja sinulla on sekä arkisin että viikonloppuisin, klo 8-14 välillä. Jos sinulla olisi mahdollisuus osa-aikaisempaan työhön, on tuntimäärä räätälöitävissä joko lyhyemmiksi vuoroiksi tai vähemmiksi vuoroiksi viikossa.

Edellytämme sinulta jonkin verran aiempaa kokemusta keittiön työtehtävistä joko työn tai opintojen kautta, halua oppia uutta ja positiviista asennetta. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden saada uutta työkokemusta, työpaikan jossa työtunnit on räätälöitävissä tilanteeseesi sopivaksi, huikeat työkaverit uniikissa ympäristössä ja kansainväliset asiakkaat. Meiltä Go Onilta saat tuen työsuhteesi ajan työsuhteeseen liittyvissä asioissa sekä rahanarvoiset paikalliset ja valtakunnalliset edut!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla ainakin helmikuulle saakka. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Löytyyhän sinulta majoitus sekä kulkupeli omasta takaa?

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / [email protected]

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Muista kertoa hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriastasi sekä nykytilanteestasi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aamupalakokki, Apukka, Rovaniemi

Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti