Skip to main content

Account Manager, HydSupply Oy

HydSupply Oy on työskennellyt hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennuksien parissa vuodesta 1986. Meillä on vuosikymmenten kokemus teollisuuden kunnossapitopalveluiden tarjoamisesta. Työntekijöillämme, esimiehillämme ja myyntihenkilöstöllämme on vankka ammattitaito hydrauliikasta ja pneumatiikasta. Meillä on myös ammattitaitoa hydrauliikan mitoituksesta, suunnittelusta, dokumentoinnista sekä projektien kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta avaimet käteen -periaatteella.Etsimme asiakkaallemme HydSupply Oy:lle Account Manageria vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. 

   

Mitä tulisit meillä tekemään?

Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti sinulle nimetyistä asiakkuuksista Pohjois- ja Itä-Suomen alueilla. Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti teollisuuden toimijoista sekä laitevalmistajista. Työpäiväsi sisältävät mm. asiakaskäyntejä sekä nykyisten että uusien asiakkaidemme luona, hinnoittelua sekä tarjousten valmistelua. Tunnistat aktiivisesti arjessa asiakkaidemme tarpeita ja teet hydrauliikkatuotteiden ja -palveluiden myyntiä muun myyntiorganisaatiomme tukemana.  

Mitä me etsimme?

Odotamme sinulta hyvää ymmärrystä teollisuudesta ja aikaisempaa kokemusta esim. teknisen myynnin parista vähintään parin vuoden ajalta. Työ vaatii kykyä keskustella asiakkaiden kanssa erilaisista teknisistä ratkaisuista teollisuuden parissa. Ehdottomana etuna näemme hydrauliikan osaamisen, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut kattavasti myös tämän toimialan erityispiirteisiin.

Meillä pärjää energinen ja innostunut myynnintekijä, jolla on kyky kuunnella asiakasta ja tarjota toimivia ratkaisuja nykyisten ja uusien asiakkaidemme tarpeisiin. Olet ongelmanratkaisukykyinen ja pystyt suoriutumaan ajoittain vaativistakin asiakastilanteista.

Työssäsi tarvitset myös nykyaikaisia IT-taitoja sekä suomen ja englannin kielen osaamista. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääsääntöisesti kotimaassa.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen menestyneessä ja kasvavassa alan yrityksessä. Meillä töitä tehdään hyvällä asenteella työyhteisössä, jossa jokainen on arvostettu titteliin katsomatta. Kannustamme työntekijöitämme oman osaamisensa kehittämiseen ja tarjoammekin monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia. Henkilöstöetuina meillä on mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä työterveyspalvelut.

Työn palkkauksena on kiinteä kuukausipalkka, joka määräytyy osaamisen ja aikaisemman kokemuksen mukaan. 

Kiinnostuitko?

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.4.2024. Rekrytointiprosessi toteutetaan yhdessä Biisoni Groupin kanssa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä sähköpostilla Tea Korkia-ahoon [email protected].


#B&TWT

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Account Manager, HydSupply Oy

Kuopio
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.04.2024

Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Etelä-Karjala
Autowholesale Automotive Finland Oy
Vantaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti