Skip to main content

AFC Officereita pakoteseurantaan, etätyö

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisissa tausta- ja asiantuntijatehtävissä. Vahvistamme palveluitamme ja OP:n Talousrikollisuuden torjuntaa tukevaa tiimiämme.

Haemme nyt talousrikollisuuden torjunnan tehtäviin AFC Officereita (Anti Financial Crime) toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin pakoteseurannan yksikköön. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla sekä joustavan mahdollisuuden yhdistää työ- ja vapaa-aika.

AFC-toimihenkilönä olet mukana varmistamassa, että OP:ssa noudatetaan rahanpesuun liittyvää sääntelyä, ohjeistuksia ja menettelytapoja. Tavoitteenasi on, että OP, sen asiakkaat ja yhteiskunta pystyvät toimimaan turvallisessa ympäristössä auttamalla näitä suojautumaan talousrikollisuuden eri muodoilta. Seuraat aktiivisesti talousrikollisuuden torjuntaan liittyviä trendejä ja ilmiöitä, ja arvioit niiden vaikutuksia. Työpanoksesi on tärkeä, ja se tukee koko talousrikollisuuden torjunnan kehittämistä sekä yhteistyötä henkilöstön, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työt tehtävässä alkavat 2.5.2023. Työajat sijoittuvat arkipäiviin maanantaista perjantaihin klo 7:00-18:45. Tehtävässä on perehdytyksen jälkeen 100 % mahdollisuus etätyöskentelyyn. Tribedo Tampereen toimipisteeltä saat käyttöösi tehtävään tarvittavat työvälineet. Mikäli pidät toimistolla työskentelystä, meillä on viihtyisät toimistotilat käytössäsi.

Toivomme, että sinulla olisi taustallasi esimerkiksi kaupallisen alan tutkinto ja valmiudet oppia käytänteitä ja ohjeita. Olet analyyttinen ja hahmotat erinomaisesti kokonaisuuksia. Osaat noudattaa ja soveltaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Sinulla on erinomaiset tiedonhakutaidot. Sinulla on valmiudet oppia käyttämään monenlaisia sovelluksia sekä hallita yleisimmät O365-ympäristön sovellukset osana arjen työskentelyä. Tehtävä edellyttää huolellisuutta sekä kykyä sietää rutiineja.

Eduksi luemme aiemman työkokemuksen ja opintojen kautta hankitun osaamisen finanssialalta tai talousrikollisuuden torjuntaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Me Tribedolla tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut sekä mielekkään työympäristön. Tehtävään sinut toivottaa tervetulleeksi lämmöllä koko tuleva tiimisi. Meille on tärkeää hyvä yhteishenki ja kollegan tukeminen. Tehtävässä on kattava usean viikon kestävä perehdytys. Myös perehdytyksen jälkeen huolehdimme osaamisen kehittymisestä ja tukemisesta. Tribedo tarjoaa erinomaisia urapolkuja.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Innostuitko tehtävästä?

Hakuaika on 3.3.- 26.3.2023. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa siis hakea heti! Toivomme näkevämme juuri sinun hakemuksesi!

Mikäli haluat kysyä lisätietoa tehtävästä, voit lähettää sähköpostia Team Lead Saaralle ([email protected]) tai Team Lead Katille ([email protected]).

 

 
Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

AFC Officereita pakoteseurantaan, etätyö

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti