Skip to main content

Ajokortillinen Amiko siivooja

Ajokortillinen Amiko siivooja Oulun alueelle!

Etsitkö koko- tai osa-aikasista työtä itsellesi? Meillä on töitä tarjolla!

Etsimme asiakasyrityksellemme ajokortilisia SIIVOOJIA erinlaisiin työkohteisiin sekä toimistosiivouskohteisiin Oulun talousalueelle.

Työtehtävänä on ylläpitosiivous, sekä peruspesut asiakkaiden toimitiloissa. Työssä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (Hankinnassa avustetaan) sekä hyvää asennetta. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä huolellisuutta.

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Työhön saa kattavan perehdytyksen. 

Työtä tehdään arkisin tai viikonloppuisin riippuen työntekijän sopimuksesta ja toiveesta. Työt soveltuu myös opiskelijoille ja työtunnit voidaan katsoa työntekijän tarpeiden mukaisesti!

Työt alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaalle.

Hae paikkoja pikaisesti!

Hae tehtävään!

Mikäli koet olevasi etsimämme tyyppi, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Miikka, p. 050 471 0788, [email protected]

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ajokortillinen Amiko siivooja

90480 Hailuoto
90830 Haukipudas
91100 II
90440 Kempele
90900 Kiiminki
91900 Liminka
91500 Muhos
Oulu
Oulu
91800 Tyrnävä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti