Skip to main content

Hei Sinä ajoneuvoasentaja! Kiinnostaako uudet haasteet autoalan parissa? Asiakkaamme toiminnan kasvaessa etsimmekin heille ajoneuvoasentajaa vahvistamaan heidän huoltotiimiä.

Etsimme kädentaitoista, teknisesti osaavaa ja palvelualtista tekijää. Pääset tekemään monipuolisia huolto- ja korjaustehtäviä pääosin Fordiin ja Skodaan.

Toivomme kykyä itsenäiseen työhön, mutta tukenasi seisoo silti osaava ja auttavainen porukka! 

Mielellämme kuulemme sinusta lisää ja lisätietoja antaa erittäin mielellään Jeri Ojakangas p. 040 701 6087 tai spostilla [email protected]

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydettyä ja tulee olemaan vakituinen. 

Koetko olevasi oikea henkilö työhön? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai soitat allekirjoittaneelle. Työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

VISIO - PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ajoneuvoasentaja

Pirkanmaa
Pirkkala
Tampere
Ylöjärvi
Vakituinen

Julkaistu 17.05.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti