Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aktiviteettivastaava (lähihoitaja), Hoivakoti Pikisaari

Hei lähihoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi? Etsitkö monipuolista työtä, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi?

Yksikkömme toiminta kasvaa ja haemme nyt aktiviteettivastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue tehtävästä lisää alta ja tule osaksi meidän mukavaa työporukkaa!

Millainen Hoivakoti Pikisaari on työpaikkana?

Alkuun vähän tietoa meistä. Hoivakoti Pikisaari on lokakuussa 2019 toimintansa aloittanut 64-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Toimimme visuaalisesti kauniissa ympäristössä, josta ammennamme hyvinvointia koko yhteisölle, niin asukkaille kuin henkilökunnallekin.

Työyhteisössämme pyritään avoimeen ja kunnioittavaan vuorovaikutukseen, jossa jokainen työntekijä kokee itsensä arvostetuksi ja saa tehdä työtä omaa persoonaansa ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Yhteinen tavoitteemme kaikessa toiminnassamme on tarjota asukkaillemme arvokas ja hyvä arki. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi.

Työpäiväsi aktiviteettivastaavana meillä

Aktiviteettivastaavana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä ja yksikölliset tarpeet huomioiden. Työpäiväsi koostuu asukkaiden perushoidosta ja ohjauksesta sekä aktiviteettien järjestämisestä. Lisäksi työtehtäviäsi on kuntoutuksen toteuttaminen henkilökohtaisten tavoitteiden pohjalta sekä sen vaikuttavuuden seuranta. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Teet tiivisti yhteistyötä yksikkömme toisen aktiviteettivastaavan kanssa.

Edellytämme sinulta lähihoitajan koulutusta. Sinulla on ammattitaitoa luoda asukkaan arjesta aktiivista ja olet kiinnostunut kehittämään yksikön mielekästä arkea. Tehtävä on vakituinen ja työ on aamupainotteinen, sisältäen myös viikonloppuvuoroja. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

    Palkka:

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi tehtävästä maksetaan määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 170€/kk.

    Lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

    Mitä me tarjoamme sinulle?

    Toimimme työyhteisössämme yhteisten arvojen mukaisesti, joiden keskiössä on avoin ja toisia kunnioittava vuorovaikutus sekä yhteen hiileen puhaltaminen. Hoitotyötä ei tehdä yksilönä vaan tiiminä, jolloin päästään parhaimpaan lopputulokseen asiassa kuin asiassa.

    Tilamme ovat kauniit ja avarat, täältä pääset tutumaan yksikköömme vielä tarkemmin. Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

    Miltä kuulostaa, olisiko tässä tuleva työpaikkasi?

    Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut tehtävästä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

    Juttelen mielelläni lisää kanssasi työskentelystä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta (31.3. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Margit Hägerth-Ilmonen, p. 050 596 7698, [email protected].

    Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Hoivakoti Pikisaari toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Aktiviteettivastaava (lähihoitaja), Hoivakoti Pikisaari

    Turku
    Vakituinen
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 01.04.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti