Skip to main content

Alihankkija kotisiivoukseen Lahden alueelle

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme alihankkijoita kotisiivouksien pariin Lahden alueelle!

Oletko siivoustyötä toiminimellä tai oman yrityksen kautta tekevä henkilö tai siivouskokemuksen omaava persoona joka on kiinnostunut yrittäjyydestä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme alihankkijoita kotisiivouksien pariin Lahden alueelle!

Asiakkaamme etsii alihankintana toteutettavaan kotisiivous tiimiinsä mukaan uutta yrittäjää Lahden alueelle. Alihankintasopimus toteutetaan suoraan sinun ja asiakasyrityksemme välillä, me Amikolla yhdistämme tekijät ja asiakasyrityksemme yhteistyöhön. Alihankkija suorittaa siivoukset omilla aineilla ja siivousvälineillä.

Olet omatoiminen ja reipas siivouskokemuksen omaava henkilö, jolla on kyky työskennellä nopeassakin työtahdissa vaihtuvissa kohteissa. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti kotisiivousten parissa asiakkaiden kotona, joten onhan sinulla myös hymy herkässä? Omaat positiivisen asenteen ja hoidat työsi täsmällisesti ja huolellisesti aikatauluista kiinni pitäen. HUOM! Tehtävässä oma auto, ajokortti ja suomen kielen taito ovat välttämättömät. 

Töitä tehdään pääosin arkisin päivätyönä. Tarjoamme sinulle itsenäisen työn ja kasvavan asiakaskunnan motivoivaa tulotasoa unohtamatta!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikimmiten Amikon verkkosivujen kautta, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana! 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Alihankkija kotisiivoukseen Lahden alueelle

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti