Skip to main content

Allmänläkare, Offentliga tjänster, Österbotten

Terveystalo erbjuder mångsidiga personaltjänster för välfärdsområden och privata företag för både kort- och långsiktig behov. Inom Terveystalo Personaltjänster skräddarsyr vi en arbetsuppgift som passar dig, vilket kan inkludera längre arbetsperioder på en plats, veckovisa fasta skift på vissa arbetsställen eller sporadiska skift när det passar dig. Vi erbjuder alltid en arbetsuppgift som passar dina professionella intressen och utvecklingsmål.

Nu söker vi två-språkiga eller svenskspråkiga allmänläkare till Österbotten!

Vad innebär arbetet som allmänläkare i Österbotten?

Som allmänläkare inom Terveystalo offentliga tjänster får du delta i att erbjuda patientcentrerad och kostnadseffektiv hälso- och sjukvård till patienter i Österbotten. Dina uppgifter inkluderar varierande arbetsuppgifter som allmänläkare, med fokus på mottagningar och akutmottagningar. Vi söker en allmänläkare till hälso- och sjukvårdscentralerna i Österbotten till exempel i Vörå, Oravais eller Maxmo.

Hos oss på Terveystalo kan du verkligen fokusera på läkararbete. Du kan arbeta som anställd, egenföretagare eller genom ett delägarläkarföretag på ett flexibelt sätt enligt dina önskemål, heltid eller deltid.

Vi erbjuder dig en trygg arbetsmiljö i ett stort företag, effektiva stödtjänster, ett omfattande nätverk av kollegor och praktisk professionell support så att du kan fokusera på patientvården. Som stöd för ditt arbete har du en kontaktperson som ser till att din vardag flyter smidigt i alla situationer. Terveystalo läkare uppskattar särskilt att möjligheterna att påverka sitt eget arbete och vardag verkligen finns för var och en.

Är du intresserad?

Fyll i dina kontaktuppgifter eller kontakta [email protected] eller 0505305134 så kan vi prata mer.

Välkommen till Terveystalo!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti