Skip to main content

Aloitteleva sähkösuunnittelija

Haemme aloittelevaa sähkösuunnittelijaa monipuolisiin tehtäviin Helsinkiin.

Sähkösuunnittelijana teet esimerkiksi sähködokumentaatioita ja piirikaavioiden suunnittelua projektiluontoisissa tehtävissä. Työhösi kuuluu tuotteiden ylläpito- ja modernisointitehtävät.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (sähkö- tai automaatioinsinööri) ja vähintään harjoitteluiden kautta saatua työkokemusta teollisuuden sähkösuunnittelijan tehtävistä. Katsomme EPLAN-osaamisen sekä kokemuksen meriteollisuudesta eduksi. Tärkeintä kuitenkin on motivaatio ja halu oppia huippuosaajaksi, sillä saat kattavan perehdytyksen ja aktiivisen tiimin tukemaan kehittymistäsi. Sujuva suomen sekä englannin kielen taito on edellytyksenä tehtävissä menestymisessä, sillä tarvittaessa toimit teknisenä asiantuntijana asiakkaille ja olet heihin suoraan yhteydessä.

Tarjoamme vastuullisen ja motivoivan työn mukavassa työympäristössä, jossa pääset vaikuttamaan siihen, miten asioita tehdään. Tehtävä tarjoaa lisäksi hyvän mahdollisuuden ammattiosaamisen kehittämiseen sekä uralla etenemiseen.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tarvittaessa antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 0503131449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.

Hae paikkaa viimeistään 31.01.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 0503131449

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aloitteleva sähkösuunnittelija

Barona Teollisuus
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Helsinki
SKS Control Oy
Vantaa
Barona Teollisuus
Tampere
Barona Teollisuus
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti