Skip to main content

Alueinsinööri, kadunsuunnittelu

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kadut ja puistot, 
Suunnitteluyksikkö, Kadunsuunnittelu

Asematie 6 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 02.01.2024 (tai sopimuksen mukaan)Haemme nyt motivoitunutta ja mielenkiintoisia haasteita kaipaavaa alueinsinööriä vastaamaan Länsi-Vantaan alueiden katuinfran suunnittelusta. 

Oletko infrasuunnittelun ammattilainen ja haluat mukaan kehittämään ja toteuttamaan Suomen nopeimmin kasvavaa kaupunkia alan edistyneimmillä toimintatavoilla?  Taustallasi voi olla aiempaa työkokemusta monialaisista infrahankkeista, esim. katu- ja/tai vesihuollon suunnittelun, geosuunnittelun tai katualueiden liikennesuunnittelun asiantuntijatehtävistä - vaikkapa yksityisen konsulttitoimiston tai julkisen toimijan palveluksessa.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen näköalapaikan Suomen neljänneksi suurimman kaupungin katuinfran suunnitteluprosessiin, jossa kokonaisvaltaisesti pääset näkemään hankkeen eri vaiheet alusta loppuun - suunnittelusta toteutukseen.

Tule mukaan rentoon, rohkeaan ja asiantuntevaan joukkoomme!

Tiimissä lisäksesi toimivat kaksi alueinsinööri-kollegaa, neljä suunnitteluinsinööriä, suunnittelurakennusmestari, siltainsinööri, projektisuunnittelija, maisema-arkkitehti, hortonomi, suunnittelukoordinaattori, kaksi suunnitteluassistenttia sekä toimistosihteeri. Tiimin esihenkilönä toimii katusuunnittelupäällikkö.

Työssäsi alueinsinöörinä suunnittelutat katualueiden hallinnollisia katusuunnitelmia ja rakennussuunnitelmia, vastaat oman alueesi suunnitteluprosessien läpiviennistä ja asiakaspalvelusta sekä osallistut mm. urakka-asiakirjojen valmisteluun. 

Suunnittelutyö on vuorovaikutteista ja siihen sisältyy asukas- ja sidosryhmäyhteistyötä. Tehtävässä vaaditaan hyvää suunnitteluohjeiston ja alan keskeisen lainsäädännön osaamista ja soveltamista sekä kustannustietoista otetta. Vantaasta halutaan rakentaa entistäkin parempi ja kiinnostavampi kaupunki. Aktiivinen yhteistyö rakentajien, suunnittelijoiden, sidosryhmien ja asukkaiden kanssa on entistä merkittävämmässä roolissa tiivistyvän kaupunkiympäristön rakentamisessa. Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä mm. HSY:n vesihuollon ja kaupungin kaavoituksen, rakennusvalvonnan, infran rakentajien ja kunnossapitäjien kanssa. Osallistut myös pääkaupunkiseudun ja muiden kuntien yhteistyöverkostojen toimintaan.

Vantaan tuotantokäytössä oleva MATTI-toimintamalli ja tietojärjestelmä on uudistanut maankäytön koko elinkaaren kaavoituksesta ja suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon saakka ja muodostaa digitaalisesti hallittavan paikkatietopohjaisen kokonaisuuden. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vakaan toimintaympäristön ja mahdollisuuden etätyöhön. Työpaikka sijaitsee Tikkurilan keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä, Asematie 6:n toimitiloissa.

Katujen ja puistojen palvelualue on osa kaupunkiympäristön toimialaa ja sen tehtävänä on kaupunkirakenteen ja ympäristön sekä liikenteen ja yhdyskuntatekniikan kokonaisvaltainen kehittäminen, hallinta ja hoito kaupungin tavoitteiden mukaisesti.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8300 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.
 
Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.

Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.
 
Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.
 
Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus alan suunnittelutehtävistä

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 
-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä
- hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

Luemme eduksi:
-kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaan
-alan tavanomaisten toimisto- ja suunnitteluohjelmistojen hyvän hallinnan
-kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, esim. suunnittelun projektipäällikkötehtävistä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 4198.59
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä*.

*Ammattialalisä määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti siten, että lisä on 4 % tehtäväkohtaisesta palkasta, kun  tehtävään valittavalla henkilöllä on vähintään 3 vuotta ammattialalisään oikeuttavaa palvelusaikaa ja 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, kun
palvelusaikaa on vähintään 5 vuotta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Olli Lappalainen, kadunsuunnittelupäällikkö

p. 040 867 6309
[email protected]

tai

Suunnittelupäällikkö Markus Holm, p. 043 827 0942

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 11.12.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti