Skip to main content

Aluemyyntipäällikkö

Sovellusmestarit Oy on Porvoossa toimiva vuonna 2008 perustettu yritys. Yrityksemme liikevaihto on noin 3,5 milj. euroa ja henkilöstöä meillä on 14. Toimintamme jakautuu paineilmakomponenttien sekä muiden instrumentointilaitteiden myyntiin ja alihankintavalmistukseen. Lisätietoja yrityksestämme löydät www.sovellusmestarit.fi

Sovellusmestarit kuuluu 17 muun yrityksen kanssa Dacke Industri AB-konserniin, jonka teollisuuden menestyviin yrityksiin pitkäjänteisesti sijoittava omistaja on Nordstjernan. Nordstjernan luo omistamilleen yrityksille vakaan ja kestävän pohjan kehittää ja kasvattaa niitä pitkäjänteisesti. Sovellusmestarit on pneumatiikkaan erikoistuneen Pimaticin tytäryhtiö.

Lisätietoja omistajaorganisaatioistamme:

https://dackeindustri.se/

https://www.nordstjernan.se/

 

Etsimme nyt nuorekkaaseen ja kansainväliseen joukkoomme maahantuomiemme laatumerkkien Bifold, IMI Norgren, Herion ja Buschjost sekä omien tuotteiden valmistuksen myyntiin

 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKÖITÄ

 

Organisaatiomme kehittyessä etsimme lisävahvistusta myyntitiimiimme.

Tässä roolissa tulet vastaamaan kohdeasiakashankinnasta sekä olemassa olevien asiakkuuksiemme laadukkaasta hoitamisesta. Asiakashankinnan pääpaino on OEM asiakkaissa, venttiilikoteloiden, paneelien sekä erikoistuotteiden parissa.

 

Sinulla on kertynyt jo kokemusta teknisestä myynnistä teollisuudelle. Olet omatoiminen, aktiivinen ja liikut mielelläsi asiakasrajapinnassa toimien ratkaisukeskeisesti ja asiakaslähtöisesti. Sinulla on tekninen peruskoulutus tai kokemuksen kautta hankittu osaaminen ja tunnet pneumatiikan perusteita ja komponentteja. Olet avoin ja reipas ja sinulla on intoa tehdä aktiivista asiakastyötä. Teet työtäsi sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Englannin kielitaitosi on hyvällä tasolla.

 

Tartu mahdollisuuteen!

Haluamme, että menestyt tehtävässäsi, joten olemme valmiit tarvittaessa tukemaan ja kouluttamaan sinusta alan rautaisen ammattilaisen. Asiakaskuntamme koostuu mielenkiintoisista organisaatioista ja kansainvälinen toimintaympäristömme tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä edelleen! Meillä työskentelee huikea porukka ja tuote-edustuksemme ovat laadukkaita. Meillä edut ovat kilpailukykyisiä ja työympäristömme on viihtyisä.

 

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta antaa Eezy Personnel seniorikonsultti, Johanna Ahola p. 0400 739 308 tai sähköpostilla osoitteessa [email protected].

Oikean osaamisen ja persoonan kohdatessa olemme palkkaamassa tämän rekrytoinnin kautta useampaa kuin yhtä henkilöä. Älä siis epäröi hakea ja olla yhteydessä!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen verkkosivujemme eezypersonnel.fi kautta 4.12.2023 mennessä.

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aluemyyntipäällikkö

Sovellusmestarit Oy
Porvoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti