Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Application Specialist

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaamme menestykseen omilla ratkaisuillasi? Oletko sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja?

Sovellusasiantuntijana työskentelet selluteollisuuden asiakkaillamme Valmet DNA automaatiojärjestelmän parissa. Työhösi kuuluu osallistuminen asiakkaan tuotantoprosessin optimointiin prosessi- ja säätöteknistä tietämystäsi käyttäen, yksittäisten asiantuntijakäyntien tekeminen, elinkaarta ylläpitävien päivitysprojektien suunnittelu ja toteutus ja ongelmanratkaisu asiakkaidemme haasteissa. Osallistut toiminnan ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Työskentelet itsenäisesti Kemin alueella ja otat vastuun omalta osaltasi asiakaskokonaisuuksista. Olet aktiivinen kehittämään ratkaisuja kohteeseen sopivaksi ja tuet myös myyntiämme tuomalla esiin asiakkaillemme ratkaisuja, joilla he voivat varmistaa omaa tuotantonsa sujuvuuden.

Valmetissa palvelemme asiakkaitamme sitoutuen seuraaviin pääkohtiin: Turvallisuus ensin, Lähellä asiakasta, Ratkaisu tarpeisiisi ja Luotettavat ihmiset.

Edellytykset

Voit olla kokeneempi konkari tai juuri valmistunut, tärkeintä tehtävässä menestymiselle on oikea asenne ja halu oppia uutta! Tunnet kuitenkin jo joko säätötekniikkaa tai sellu- ja energiaprosessia, mutta me myös koulutamme ja perehdytämme sinut monipuolisesti tehtävään. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK insinööri tai DI, esim. prosessi-, energia- tai automaatiotekniikka)
  • Valmet DNA järjestelmän ja sovellusten tuntemus katsotaan eduksi
  • Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja asiakasrajapinnassa toimimiseen
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oman työn organisointikykyä
  • Palveluhenkisyyttä ja käytännönläheisyyttä
  • Kiinnostusta oman ammattitaitosi kehittämiseen
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • Matkustusvalmiutta Suomessa ja tarvittaessa myös ulkomailla

Tarjoamme sinulle

Globaalin markkinajohtajan palkitsevan työn, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme prosesseja uudelle tasolle. Olet osa laajempaa asiantuntijaverkostoamme, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille - saatkin työhösi asiantuntijatiimimme täyden tuen. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja samalla kehittymään vahvaksi ammattilaiseksi. Sinulla on myös hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi ja työaikasi organisointiin ja järjestelyyn.

Asemapaikkasi on Kemi.

Lisätietoja

Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 14.8.2022 sähköisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Harjuoja (Manager, Customer Service), puh. +358 40 543 4726 tai [email protected].

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Application Specialist

Kemi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti