Skip to main content

Apulaisliikevastaava Synsam Ratina -liikkeeseen Tampereelle!

Hei sinä valovoimainen myyntistara! 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen APULAISLIIKEVASTAAVAA Synsam Ratina -optikkoliikkeen iloiseen ja osaavaan tiimiin. 

Oletko seuraava tähtemme huippubrändien maailmassa, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat keskiössä? Oletko koskaan miettinyt toimivasi alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu? Haluatko olla auttamassa ihmisiä antamalla vinkkejä ja ratkaisuja sekä näkemiseen että tyyliin liittyvissä kysymyksissä? Onko sinulle sydämen asia, että asiakas lähtee liikkeestä iloisena ja uudistuneena? 

Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti hakemamme henkilö! 

Mitä etsimme

Toivomme, että inspiroidut ja olet parhaimmillasi muodin ja tyylin maailmassa, ja haluat ylittää odotukset:

  • Olet tuloshakuinen ja tavoitteellinen - asetat tavoitteet korkealle
  • Olet myynnillinen ja kilpailuhenkinen 
  • Näet mahdollisuuksia ja nautit, kun asiat tapahtuvat
  • Olet innovatiivinen ja luot positiivista fiilistä ympärillesi

Olet loistava asiakaspalvelija, etkä ujostele kartoittaa asiakkaan tarpeita tai ehdottaa hänelle rohkeita ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. 

Voit olla taustaltasi optikko/optometristi tai myyjä. Jos olet myyjätaustainen, ei haittaa, vaikkei sinulla olisi alan kokemusta, me perehdytämme sinut työhön!  

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on aitoa paloa esihenkilötyötä kohtaan. Tässä tehtävässä toimisit liikevastaavan oikeana kätenä. 

Mitä tarjoamme

Synsam on tunnettu rennosta, nuorekkaasta ilmapiiristä sekä kannustavasta, mahdollistavasta johtamiskulttuurista. Synsamilla saat mielekkään ja monipuolisen tehtävän nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä, jossa arvomme, asiakas on ykkönen, vastuullisuus ja innovatiivisuus, näkyvät arjen tekoina.

Tarjoamme sinulle mm.:

  • Edenredin lounas-, virike- ja hierontaedun
  • Mehiläisen kattavat työterveyspalvelut
  • Kansainvälisen ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet
  • Loistavat henkilöstöedut
  • Ja paljon muuta!

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva (vakituinen) ja alkaa sopimuksen mukaan. Toiveemme on, että voisit aloittaa esimerkiksi elo-syyskuun aikana.

 

Tunnistitko itsesi? 

Siinä tapauksessa esittele itsesi lähettämällä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.8.2024, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisesti jo ennen määräajan päättymistä.

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti