Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Arbetsledare till Oy Nautor Ab

Oy Nautor Ab är ett internationellt företag med mer än 50 års erfarenhet av att tillverka lyxsegelbåtar som är världskända för sin perfekta kombination av stil, kvalitet och prestanda. Idag har vi 300 anställda vid våra produktionsanläggningar i Jakobstad och Pedersöre. Vi har en stark framtidstro och nya omfattande projekt som skall färdigställas.

För att svara på företagets tillväxt söker Oy Nautor Ab i Jakobstad nu en

ARBETSLEDARE för mekaniska-, VVS- och hydraulikavdelningen

Du ansvarar för mekaniska avdelningens produktionsledning, arbetsorganisering, arbetssäkerhet och kvalitetskontroll. Du fungerar som avdelningens linjeförman och som direkt förman för ca 30 personer och i ditt jobb rapporterar du till monteringschefen. Du deltar också i produktutvecklingen och 5-S projekt tillsammans med olika interna intressegrupper. I ditt arbete ingår uppföljning av mål och rapportering, men framför allt aktiv närvaro från dag till dag i ditt eget team.

Vi förväntar oss lämplig teknisk utbildning för uppgifterna och arbetserfarenhet. Du har goda organisations- och förmansförmågor, en positiv och resultatinriktad attityd samt en vilja att motivera teamet inför produktionsmålen. Du är starkt kostnadsmedveten och kan skapa lösningar tillsammans med andra inom organisationen, samt vågar ta beslut. Du kan kommunicera på svenska, engelska och finska. Erfarenhet av produktionsledning samt kvalitetssystem är en fördel.

Oy Nautor Ab erbjuder
- fast arbetsförhållande, konkurrenskraftig lön och mångsidiga arbetsuppgifter
- goda personalförmåner och möjlighet att utvecklas i karriären i ett växande företag
- möjlighet att delta i utveckling av produktionen med ditt eget kunnande
- moderna lokaler och en trivsam arbetsmiljö med högklassiga produkter
- omfattande introduktion, stöd från organisationen och trevligt arbetsklimat

Är du intresserad? Rekryteringen sker i samarbete med Uniflex Rekrytering. Sök tjänsten genom att registrera ditt CV på adressen www.uniflex.fi och länka din ansökan till den här tjänsten före 16.8.2022. Mer information om tjänsten ger Uniflex regionchef Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 eller juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Arbetsledare till Oy Nautor Ab

Kokkola
68500 Kruunupyy
68570 Luoto
68910 Pedersören kunta
Pietarsaari
Vaasa
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Kangasniemi
Scandic Business Group Ab
Pietarsaari
Kyda Studios
Tukholma
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti