Skip to main content

Asemakaavoituksen harjoittelija, kesätyö

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö
Asemakaavayksikkö

Kielotie 28

Työsuhteen kesto: enintään 3 kk kesällä 2023 sopimuksen mukaan

Arkkitehtuurin, maisema-arkkitehtuurin tai muun soveltuvan alan opiskelija, tule mukaan suunnittelemaan Vantaalle parasta kaupunkia! Meillä Vantaan asemakaavoituksessa pääset tutustumaan kasvavan kaupungin suunnittelun monipuolisiin tehtäviin ja saat käytännön kokemusta ja näkemystä omien opintojesi tueksi.

Etsimme  kahta kesäharjoittelijaa asemakaavayksikköön kesäksi 2023 enintään kolmen kuukauden työsuhteeseen. 

Tikkurilan asemakaavatiimissä tehtäväsi painottuu Väritehtaan kaavarunkoalueelle laajentuvan kaupunkirakenteen suunnitteluun sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Kuninkaalan kylän vanhojen rakennusten uusien käyttötarkoitusten tarkasteluun. 

Kivistön asemakaavatiimissä tehtäväsi on Rauhalanlaakson kaavarungon lähtötietojen kerääminen ja erilaisten kaupunkirakenteen skenaarioiden tuottaminen. Rauhalanlaakson kaavarungolla suunnitellaan alueen pientalopainotteisen kaupunkirakenteen jatkamista Keimolantien varressa Kivistön asemaan tukeutuen.

Tarkennamme kumpaakin tehtäväkokonaisuutta valittujen henkilöiden opintojen ja mahdollisen aiemman työkokemuksen perusteella ja olemme kiinnostuneita oma-aloitteisuudesta tehtäväkokonaisuuden pohdinnassa.

Tarjoamme sinulle luovan ja välittävän työyhteisön, mukavat työtaverit sekä joustavat työn tekemisen käytännöt. Toimipisteemme sijaitsee Tikkurilassa loistavien yhteyksien äärellä. Teemme hybridityönä yhdessä tiimeittäin sovituin pelisäännöin. Käytäntönä on yksi viikoittainen tiimin yhteinen läsnäpäivä. Muulloin voit itse vaikuttaa siihen, missä työtäsi teet. Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden vaikuttaa siihen, millaisia alueita Vantaalle tuleivaisuudessa rakennetaan. Tukenasi on joukko alan asiantuntijoita ohjaamassa työn sisällöissä ja tukemassa henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi. Työskentelyä on mahdollista hyödyntää esimerkiksi diplomityössä.

Odotamme sinulta kiinnostusta kestävään kaupunkisuunnitteluun ja arkkitehtuuriin. Arvostamme visuaalisuutta ja monipuolisia vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta, ryhmätyöskentelytaitoa ja itsenäisyyttä omien työtehtävien suunnittelussa ja hoitamisessa. Avoimuus uusille toimintamalleille ja kyky käyttää digitaalisia suunnitteluvälineitä ovat edellytyksenä työlle.

Työn aloitus- ja päättymisaika sovitaan erikseen. Työstä maksettava palkka on 1 500-2 300 euroa/kk. Palkka määräytyy suoritettujen opintojen perusteella. 


Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa on uudistuva kaupunki, jonka valtteja ovat pitkä historia, erinomainen sijainti sekä asukkaiden ja ympäristön monimuotoisuus. Vantaan kaupunkirakenteen ja ympäristön palvelualueella osallistumme maankäytön strategian kehittämiseen ja toteuttamiseen laatimalla yleiskaavoja, asemakaavoja ja muita maankäytön suunnitelmia, vastaamme kaavojen hallinnollisesta käsittelystä ja seurannasta sekä resurssiviisauden tavoitteiden saavuttamisesta.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi  lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.
 
 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Aloitetut arkkitehtuurin, maisema-arkkitehtuurin tai muun soveltuvan alan korkeakouluopinnot

Luemme eduksi:  jo pidemmälle edenneet opinnot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
 [email protected], josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.


Vantaalla on siirrytty käyttämään työsopimusten allekirjoittamisessa sähköistä allekirjoitusta. Työsuhteen muodostuminen edellyttääkin, että työsopimus voidaan allekirjoittaa sähköisesti tunnistautumalla. Tätä varten palkattavalla henkilöllä tulee olla käytössään sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jotta työsopimuksen allekirjoittaminen onnistuu.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 28.02.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asemakaavoituksen harjoittelija, kesätyö

Vantaa
Harjoittelija
Ei työkokemusta
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti