Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asennusjärjestelijä Oy SKF Ab:lle Muurameen

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Haemme Oy SKF Ab:lle Muurameen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen oma-aloitteista ja järjestelmällistä

ASENNUSJÄRJESTELIJÄÄ

Toimit asennusjärjestelyistä ja myynnin tilauksista ja toimituksista vastaavan tiimimme jäsenenä. Keskeisin tehtäväsi on voitelujärjestelmien asennus- ja huoltotöiden organisointi. Työnkuvaan kuuluu asennustöiden tilausten käsittely, töiden päivittäinen järjestely ja aikatauluttaminen, asentajien työkuormituksen hallinta, dokumentoinnin varmennus ja laskutus.  Työ koostuu vaihtelevista palvelutilanteista toimistolla. Tehtävässä on kyettävä hallitsemaan muuttuvia tilanteita ja kokonaisuuksia kustannustehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti. Työssä on tyypillistä, että työkuormitus vaihtelee tilanteesta ja ajankohdasta riippuen, joten tehtävässä vaaditaan joustavuutta. Työ sisältää lisäksi tiivistä kommunikointia eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta:

  • sopivaa teknistä tai kaupallista koulutusta (esim. AMK)
  • sujuvaa tietoteknistä osaamista ja toiminnanohjausjärjestelmän käytön tuntemusta
  • organisointikykyä ja systemaattisuutta
  • yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä ja sopeutumista nopeastikin muuttuviin tilanteisiin
  • englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Asennettavien järjestelmien tai teollisen toimintaympäristön tuntemus sekä työnjohdollinen kokemus on työssä eduksi.

Sopimus solmitaan suoraan Oy SKF Ab:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa SKF:llä arkipäivisin Jarno Kuvaja puh. 040 7443976. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta viimeistään 24.2.2023 ja olet mukana hakuprosessissa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asennusjärjestelijä Oy SKF Ab:lle Muurameen

Keski-Suomi
Jyväskylä
40950 Muurame
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti