Skip to main content

Asennuspäällikkö laitosprojektiin pääkaupunkiseudulle

Etsimme nyt asennuspäällikköä projektiin pääkaupunkiseudulle. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana ja kestää ainakin vuoden. Tarjoamme majoituksen tehtävän ajaksi, joten voit olla myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Asennuspäällikkönä toimit työmaapäällikön alaisuudessa vastaten laitos- ja prosessitekniikan kokonaisvaltaisesta rakentamisesta. Rakennusvaiheen lisäksi hallinnoit laitoksen käyttöönottoa, kun käyttöönottovaihe koittaa. Tehtävässä suoritat myös asennustarkastuksia esimerkiksi putkisto- ja laiteasennuksille sekä ohjaat ja seuraat asennusvalvojien toimintaa. Työtä tehdään niin työmaalla kuin toimistoympäristössäkin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Mekaniikan tuntemusta
  • Relevanttia koulutustaustaa (insinööri, DI)
  • Aiempaa kokemusta laitosrakentamisesta
  • Kykyä hallita suuria kokonaisuuksia
  • Hyviä IT-taitoja

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän monipuolisessa ja haastavassa projektissa pääkaupunkiseudulla. Projektissa saat olla osa mukavaa ja ammattitaitoista organisaatiota ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Ugglalla me tarjoamme sinulle myös hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden verkostoitua osaavien projektialan osaajien kanssa.

Lisätietoa tehtävästä Ugglalta antaa Valtteri Rantala (valtteri.rantala@ugglalengineering.fi / +358 50 478 6174)

Hae paikkaa viimeistään 13.02.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: valtteri.rantala@ugglaengineering.fi, 0504786174

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asennuspäällikkö laitosprojektiin pääkaupunkiseudulle

Uggla Engineering Oy
Vantaa
Espoo
Helsinki
Kouvola
Lahti
Porvoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.01.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti