Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja

Etsinnässä teknisesti näppärä

ASENTAJA

Oy Hako Ground and Garden Ab:lle Hakkilaan!

Työnkuva

Tässä asentajan työtehtävässä huollat erilaisia sisäsiivouskoneita ja hoidat uusien koneiden varustelua Hako Ground and Gardenin tiloissa Hakkilassa. Aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeämpää on, että sinulta löytyy yleistä teknillistä asiantuntemusta sekä halu oppia ja kehittyä taitavaksi tekijäksi tässä tehtävässä. Odotamme hakijoilta lisäksi tunnollista ja huolellista työskentelyotetta, joustavuutta sekä yhteistyökykyisyyttä. Työajat ovat arkipäivisin klo 8:00-16:00.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa. Työllistyt tehtävässä suoraan Oy Hako Ground and Garden Ab:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Edellytykset

  • Tulet toimeen sekä suomen että englannin kielellä
  • Valmiuksia tekniseen työhön kokemuksen tai koulutuksen kautta

Tarjoamme

  • Viihtyisän ja vaihtelevan arkipäivätyön modernisoituvalla siivousalalla
  • Paikan mukavassa tiimissä
  • Perusteellisen perehdytyksen

 

Kiinnostuitko? 

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan: [email protected] /puh. 0207290850. 

 

Oy Hako Ground & Garden Ab 

on suuri saksalaiseen Hako GmbH Groupiin kuuluva pohjoismainen konserni, joka tarjoaa korkealaatuisia teknologiatuotteita ulko- ja sisätilojen ammattimaiseen kunnossapitoon. Asiakkaina on mm. siivouspalveluita tarjoavat yritykset, julkinen sektori ja teollisuus. Myynnin lisäksi Hako Ground & Garden vastaa edustustuotemerkkiensä huolto- ja korjaustoiminnasta. Voit lukea lisää yrityksestä ja sen tuotteista heidän kotisivuiltaan: https://www.hako.fi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti