Skip to main content

Asentaja, Millog Oy Lyly

Haemme Lylyn yksikköön 

Asentajaa mekaniikkaryhmään

Tulet toimimaan tehtävässäsi Lylyn toimipisteessä mm. siirrettävien mobiilimastojen huolto- ja korjaustöissä sekä ajoneuvovarusteluissa. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa.


Olisitko etsimämme henkilö?

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutustausta sekä jo hieman kertynyttä työkokemusta mekaanisista huolto- ja korjaustehtävistä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, halua oman osaamisen kehittämiseen sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan perustason englannin kielentaitoa. Katsomme eduksi hydrauliikkajärjestelmien tuntemuksen ja tietotekniikan hallitsemisen. 


Millogilla töissä?

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Käytössämme ovat niin ajanmukaiset työvälineet kuin työtilatkin, ja meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Hakeminen & lisätiedot

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Herranen, puh. 040 315 7429 / etunimi.sukunimi@millog.fi

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 21.10.2022 verkkosivujemme kautta osoitteessa www.millog.fi.


Huomioithan, että tehtävän vastaanoton edellytyksenä on hyväksytty turvallisuusselvitys sekä viranomaisen myöntämä aseenkäsittelylupa. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Hakuaika päättyy: 21.10.2022 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentaja, Millog Oy Lyly

35530 Lyly
Vakituinen

Julkaistu 22.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti