Skip to main content

Asentaja, Millog Oy Riihimäki

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten järjestelmien parissa ainutlaatuisessa työympäristössä? Entä arvostatko reilua johtamiskulttuuria ja näkisit itsesi kehitysmyönteisessä organisaatiossa, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin?

Haemme Riihimäen toimipaikalle mekaniikka-asentajaa tutka- ja ohjusjärjestelmien ylläpitoon

Tehtäviisi kuuluvat tutka- ja ohjusjärjestelmien monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Työ edellyttää monitaitoisuutta ja halua oppia uusia ja vaihtelevia tehtäviä sekä matkustusvalmiutta. Pääasiallinen työpiste on Riihimäki. Työssäsi teet monipuolisia mekaniikkahuoltoja joihin sisältyy hydrauliikan parissa työskentelyä, koneistamista sekä hitsaamista.  Halukkuutesi ja osaamisesi mukaan työ voi sisältää myös mastotyötä.


Olisitko etsimämme osaaja?

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä kokemuksen vastaavista tehtävistä. Älä kuitenkaan epäröi hakea, vaikka sinulle ei olisikaan kertynyt vielä vuosien työkokemusta valmistumisen jälkeen. Tulemme antamaan hyvän perehdytyksen sekä tarjoamme tilanteen mukaan koulutusta esimerkiksi mastotyöhön. 

Toivomme sinun olevan työskentelytyyliltäsi tiimihenkinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Halu ja uteliaisuus oppia uutta on edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa. Tuemme mielellämme ammatillista kehitystäsi ja toivomme löytävämme tehtävään henkilön, joka on halukas sitoutumaan työhön pitkäjänteisesti.


Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittämään itseäsi ammatillisesti tukenasi kannustava tiimi. 

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Työsuhde-etujamme ovat muun muassa:

•    Kattavat työterveyshuollon palvelut
•    Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
•    ePassi Flex
•    Lounasetu
•    Koko henkilöstö tulospalkkion piirissä
•    Työsuhdepolkupyörä

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Lisätiedot ja hakeminen 

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Petri Salolta, puh. 050 342 6548, [email protected] tai Tapani Asikaiselta, puh. 040 315 7563 [email protected].

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.



Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Hakuaika päättyy: 28.02.2023 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti