Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja, Millog Oy Ruovesi

Haemme Ruovedelle Siikakankaan toimipaikallemme vakituiseen työsuhteeseen

ASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat raskaan ajoneuvokaluston monipuoliset huolto- ja korjaustyöt.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja/tai monipuolista kokemusta erilaisista asennustehtävistä (esim. raskaskoneasentaja, ajoneuvoasentaja tai ajoneuvosähköasentaja, metsäkoneasentaja, koneistaja). Panssarikaluston osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä ryhmätyötaitoja, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja hallitset perustason tietojenkäsittelyn. 

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Voit tutustua Millogiin työnantajana sekä milloglaisiin täältä.

Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Inkinen, puh. 040 315 7266 tai [email protected]

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.4.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Hakuaika päättyy: 14.04.2024 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentaja, Millog Oy Ruovesi

34450 Jäminkipohja
Vakituinen

Julkaistu 15.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti