Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentajat (avoin haku), Millog Oy Pansio

Toimintamme kasvaessa ja henkilöstömme eläköityessä etsimme Pansioon vuoden 2023 aikana useita uusia asentajia. Haemme lisää työntekijöitä erityisesti Merivoimien alusten kunnossapitoon alusmekaniikkapuolelle, radio- ja teleryhmään sekä tutka- ja navigointipuolelle.

 

Olisitko etsimämme osaaja? 

Edellytämme asentajilta soveltuvaa tekniikan alan ammatillista koulutusta (esim. elektroniikka- tai tietoliikenneasentaja, sähkö- tai automaatioasentaja, koneasentaja). Aikaisempi työkokemuksesi voi koostua esimerkiksi laivateollisuudesta, ajoneuvoteollisuudesta tai erilaisista sähkö- ja elektroniikka-alan kunnossapito- tai asennustehtävistä.

Katsomme eduksi kokemuksen Merivoimien alusten parista ja aikaisempi osaaminen puolustusteollisuudesta auttaa tehtävässä perehtymiseen. Lisäksi odotamme sinulta myös perustason tietojenkäsittelytaitoja. Tehtävästä riippuen luemme eduksi myös kokemuksen radio-, satelliitti- tai merenkulkujärjestelmistä sekä hitsauskokemuksen. Tehtävät sisältävät jonkin verran matkustamista kotimaassa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa.

Tehtävä edellyttää sinulta huolellista työotetta ja kykyä työskennellä sekä ryhmässä, että itsenäisesti. Sopeudut hyvin muutoksiin ja olet aktiivinen sekä oma-aloitteinen.
 

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen.

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä

Lisätiedot ja hakeminen 

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/.

Lisätietoja tehtävästä, työyhteisöstä ja Millogista työnantajana antaa henkilöstöassistentti Hilkka Syväluoma, puh. 040 315 8116, [email protected].

 

Rekrytoinnin aikataulu

Kyseessä on avoin haku, sillä tulemme tarvitsemaan uusia asentajia pitkin vuotta. Alamme käymään hakemuksia läpi 9.1.2023 ja kutsumme haastatteluun henkilöitä sitä mukaan, kun sopivia ehdokkaita löytyy. Voit ilmoittaa hakemuksessa, koska olisit käytettävissä tehtävään – voit jättää hakemuksen jo nyt, vaikka olisitkin vapaa vasta esimerkiksi syyskuussa 2023! 

Voit kirjata suoraan hakemuslomakkeelle työkokemuksesi tai liittää mukaan ansioluettelon. Jos kirjaat hakemuslomakkeelle tiedot, ei liitettä tarvitse lisätä.

 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

Hakuaika päättyy: 05.06.2023 klo 15:00

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentajat (avoin haku), Millog Oy Pansio

Turku
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 11.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti