Skip to main content

Asiakaskokemus Spesialisti

Toyota Finance Finland Oy eli Toyota Rahoitus tarjoaa monipuolisia ratkaisuja auton hankintaan, käyttöön ja huolehtimiseen. Haemme nyt heidän Asiakaskokemus osastolle Spesialistia 18 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköisesti, erilaisten rahoitussopimusten hallinnointia mm. aktivointi järjestelmään, päättyneiden sopimusten käsittelyä sekä sopimusmuutoksia. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita yleisiä toimistotehtäviä.

Toivomme Sinulta

- Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- Tehtävään sopivaa koulutustaustaa, esimerkiksi merkonomi / tradenomi
- Englannin ja ruotsin kielen tuntemusta
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta rahoitusalalta, sillä perehdytämme tehtävään.
Tärkeintä on, että sinulla on positiivinen asenne, suhtaudut vastuullisesti työtehtäviin, osaat sujuvasti siirtyä tehtävästä toiseen ja olet motivoitunut oppimaan uutta!

Mitä Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn. Tarjolla on hybridityö mahdollisuus perehdytysjakson jälkeen. Työpaikka sijaitsee Vantaan Korsossa. 

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten haethan tehtävään CV:n ja hakemuksen kera palkkatoiveineen pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolian rekrytointikonsultteihin: Kati Rahikka (kati@poolia.fi tai 020 7290 833) ja Maria Kostenko (maria@poolia.fi tai 020 7290 847). 

Toyota Finance Finland Oy 

Toyota Finance Finland Oy eli Toyota Rahoitus tarjoaa monipuolisia ratkaisuja auton hankintaan, käyttöön ja huolehtimiseen.

Toyota Rahoitus on suomalainen yhtiö, osa globaalia Toyota Financial Services ryhmittymää, joka toimii yli 40 maassa ja on maailman suurin autojen rahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Suomessa Toyota Rahoitus työllistää noin 35 henkilöä päätoimipisteessä Vantaalla.

Palvelemme sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita yhdessä Toyota-maahantuojan ja Toyota-jälleenmyyjäverkoston kanssa.

Tutustu meihin lisää tästä linkistä!

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaskokemus Spesialisti

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti