Skip to main content

 

Haluatko tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, jossa yhdistyvät paikkatieto ja monipuoliset asiakaspalvelutehtävät? Erillisverkkoihin kuuluva Johtotieto Oy hakee asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Järvenpäähän.

Johtotieto on valtakunnallinen sijaintitieto- ja yhteisnäyttöpalveluiden tarjoaja, jonka palvelussa ovat mukana maamme merkittävimmät verkkotoimijat. Palveluillamme ennaltaehkäisemme yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen infrastruktuurin vaurioitumista. Johtotietopankki.fi-sivustolla voit tutustua toimintaamme tarkemmin.

Sinä tuot osaamisellasi lisäarvoa asiakkaillemme sekä maanrakennus- ja näyttöpalvelua tarjoaville yrityksille. Työtehtävässä käsittelet itsenäisesti ja ratkaisukeskeisellä asenteella maanalaisten kaapeleiden ja putkien sijaintiin liittyviä tiedusteluja ja toimeksiantoja puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta. Yksin et kuitenkaan jää, vaan tukenasi toimii osaava tiimi, jolta saat sparrausapua.

 

Tämä tehtävä sopii sinulle jos:

 • sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä positiivinen palveluasenne ja hyvät vuorovaikutustaidot
 • sinulla on hyvät tietotekniset perustaidot ja valmiudet uusien järjestelmien mm. paikkatietosovellusten oppimiseen
 • arvostat säännöllistä työaikaa (arkisin klo 8-16) ja kohtaamista kollegoiden kanssa päivittäin toimistolla
 • suullinen ja kirjallinen suomen kielen taitosi on hyvä, eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

 

Tarjoamme sinulle:

 • paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
 • kattavan perehdytyksen mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtävään
 • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
 • hyvät työnteon puitteet ja mutkattoman työilmapiirin
 • mukavat henkilöstöedut: meillä on käytössä työsuhdepyöräetu, lounasetu, virike-etu, jota voi käyttää myös hierontaan tai hammashoitoon, laaja työterveyshuolto ja laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • mahdollisuuden tulospalkkioon
 • työpaikan, jossa satsataan työntekijöiden hyvinvointiin, esimerkiksi vuonna 2024 erillisverkkolaiset saavat käyttää viikossa tunnin työaikaa liikuntaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi sinulle mahdollisesta aikataulusta. Työskentely tapahtuu paikan päällä toimistollamme, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Järvenpäässä. Työaika on kiinteä maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Hae meille töihin omana itsenäsi!

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille asiakasneuvojaksi hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 7.8.2024. Etenemme prosessissa mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme MPS:n rekrytointikonsultti Heidi Rouquier, puh. 020 746 9443  ti 16.7. klo 10.30-11.30, ke 24.7. klo 13-14 ja to 1.8. klo 10-11.

Teemme turvallisuuskriittistä työtä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.


Erillisverkot on valtion omistama yhtiö, jolla on erityinen tehtävä: me tarjoamme viranomaisille ja huoltovarmuustoimijoille turvalliset ja toimintavarmat ict-palvelut kaikissa olosuhteissa. Ne takaavat sen, että Suomi on maailman turvallisin maa nyt ja tulevaisuudessa. Erillisverkkolaiset ovat yhteiskunnan turvaajia, joihin voi luottaa tiukoissakin paikoissa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvoja

Erillisverkot
Järvenpää
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti