Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu

Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijä ja innostunut tavoitteellisesta työstä? Onko sinulle tärkeää auttaa ihmisiä työssäsi? Nautitko erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta? Asiakkaiden palveleminen on yksi Kelan tärkeimmistä tehtävistä. Jos merkityksellinen työ erilaisten asiakkaiden parissa motivoi sinua, tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa.
Haemme palveluasiantuntijaa Kirkkonummen palveluryhmään määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.04.2023-30.09.2024. Ensisijainen työpaikkasi sijaitsee joko Kirkkonummella tai Karjaalla ja työskentelet molemmissa palvelupisteissä sovitusti. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden tehdä joustavasti etätöitä.
Työssäsi ohjaat ja neuvot kokonaisvaltaisesti eri elämäntilanteissa olevia Kelan asiakkaita puhelimessa ja kasvokkain. Työsi pääpaino on puhelinpalvelussa, ja käytät asiakkaiden neuvontaan erilaisia tietojärjestelmiä. Varmistat asiakaspalvelun sujuvuuden ja erinomaisen asiakaskokemuksen yhteistyössä tiimikavereidesi kanssa. Olet tärkeässä roolissa asiakkaan ja Kelan kohtaamisissa.
Tarjoamme sinulle
-monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen työn
-hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen vaativissa asiakaspalvelutehtävissä
-osaavan ja innostavan työyhteisön tuen
-palkan, joka on vaativuusluokan C1 mukainen, alkaen 2524,94€/kk
-mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
-lounasedun ja työterveyshuollon, johon kuuluu myös hammashuolto.
Odotamme, että sinulla on
-soveltuva, vähintään ammatillinen tutkinto
-rohkeutta kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan vaikeistakin asioista sekä puhelimessa että kasvotusten
-erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
-hyvä ruotsin ja englannin kielen taito, joka mahdollistaa myös ruotsia ja englantia puhuvien asiakkaiden sujuvan palvelun
-hyvät digi- ja tiedonhakutaidot sekä valmiudet käyttää useita eri tietojärjestelmiä samanaikaisesti
-halu ja taito tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia
-kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja rohkeutta kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä
-tavoitteellinen ja laadukas työskentelyote, joka säilyy myös kiireisissäkin tilanteissa
-hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot.
Hyödyksi on myös, jos
-olet itseohjautuva ja haluat kehittyä työssäsi
-sinulla on kokemusta vaativasta ja nopeatempoisesta asiakaspalvelusta
-hahmotat hyvin kokonaisuuksia, osaat tarvittaessa tehdä nopeita ratkaisuja ja johdat asiakaspalvelutilanteita ammattitaitoisesti.
Pidämme huolta työhyvinvoinnistasi, ja saat meillä kattavat työterveyspalvelut. Palautumistasi tuemme virike-eduilla ja pitkillä lomilla.
Me Kelassa kehitämme henkilöstökokemustamme jatkuvasti. Panostamme itse- ja yhteisöohjautuvaan työhön ja arvostamme henkilöstöämme. Teemme työtä monipaikkaisesti mutta rakennamme myös yhteisöllisyyttä. Väestöliitto myönsi Kelalle vuonna 2021 Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen merkiksi siitä, että meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa.
Kelan esihenkilöt työskentelevät valmentavalla otteella, joten esihenkilö on tukenasi työn arjessa ja auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Osaksi omaa työyhteisöään Kirkkonummen palveluryhmässä sinua odottaa 11 tiimikaveria.
Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä, ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!
Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus, niin katsotaan, voisimmeko tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 26.02.2024. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.
Jos kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään ryhmäpäällikkö Axel Roselius, p. 050-5518636 14.02. klo 11-12 ja 16.02. klo 11-12
Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme ja käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi teetämme valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen. Voit lukea aiheesta lisää osoitteessa www.supo.fi.

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään ryhmäpäällikkö Axel Roselius, p. 050-5518636 14.02. klo 11-12 ja 16.02. klo 11-12
Työpaikan osoite: 02400 Kirkkonummi
Palkkaus: Alkaen 2524,94€/kk
Työ alkaa: 01.04.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 26.02.2024 21:59
Jätä hakemus: http://www.kela.fi/rekrytoi
Ilmoitus jätetty: 12.02.2024 13:27
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2873fc7b-80c3-45e3-b0b0-f4c4b6ab9dbb

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu

Kirkkonummi
Raasepori
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 26.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti