Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvoja Tampereelle

Innostutko asiakaspalvelusta ja erilaisten ongelmien ratkomisesta? Etsimme nyt palveluhenkisiä ASIAKASNEUVOJIA asiakkaallemme Tampereelle!

Asiakasyrityksemme on kasvava, erilaisiin asiakaspalveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Yrityksellä on lukuisia merkittäviä asiakkaita eri toimialoilta ympäri Suomen, esimerkiksi auto- ja vakuutusalalta. Nyt haemme uusia tiimiläisiä asiakasneuvontaan täydentämään iloista työporukkaa!  

Työn kuvaus

Asiakasneuvojan tehtävässä työpäiväsi koostuu pääosin puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta ja neuvonnasta. Työtehtäväsi vaihtelevat asiakkaan ja työskentelytiimisi mukaan, mutta voivat sisältää esimerkiksi ajanvarauksen hoitamista tai asiakkaan ongelman selvittämistä ja ratkaisemista. Tiimistäsi riippuen työhön voi kuulua myös sähköpostin ja chatin välityksellä tapahtuvaa asiakasneuvontaa. Työhön ei kuulu uusasiakasmyyntiä, vaan tehtävä on inbound-asiakaspalvelua. Asiakasneuvojana hoidat palvelutilanteet asiakaslähtöisesti ja kartoitat asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Työ on vuorotyötä ja työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 7-23. Sen lisäksi osa tiimeistä työskentelee 24/7, joten myös yövuorojen tekeminen on mahdollista myöhemmässä vaiheessa, mikäli sinulla on niihin kiinnostusta. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä perehdytyksen jälkeen, mutta odotamme sinun työskentelevän puolet ajasta toimistolta käsin. 

Toivomme hakijalta: 

- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
- Erinomaiset suomen ja englannin kielen suulliset taidot, lisäksi ruotsin osaaminen on isoksi eduksi
- Näppäryyttä uusien järjestelmien opetteluun ja tiedonhakuun

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ei ole ehdoton edellytys, mutta katsotaan eduksi ja toimii hyvänä pohjana työn opettelussa. Työ vaatii hyvät sosiaaliset taidot ja pelisilmää erilaisten asiakkaiden kanssa toimimiseen, koska loistavan asiakaskokemuksen tuottaminen on keskeistä työssäsi. 

Tarjoamme sinulle

- Kattavan koulutuksen 
- Monipuolisen ja vaihtelevan työn
- Tiimin ja esimiehen tuen työhön
- TES:n mukaisen palkkauksen sekä bonuspalkkiomallin

Työsuhde on alkuun määräaikaisuus Uniflexin kautta, mutta määräajan jälkeen on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Lisätietoja antaa HR-konsultti Viivi Chan, puh. 040 689 6164 tai viivi.chan@uniflex.fi

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvoja Tampereelle

Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 07.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti