Skip to main content

Asiakasneuvojia finanssialalle

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Haemme nyt kokoaikaisia sekä osa-aikaisia asiakasneuvojia Kuopioon! Työt tehtävässä alkavat lokakuun 2023 alussa.

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten projektien parissa sekä palvelemaan OP Ryhmän henkilö- sekä yritysasiakkaita. Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse sekä asiakkaan tuntemistietojen päivittäminen.

Toivomme sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, tehokasta otetta työhön sekä kykyä omaksua uutta tietoa nopeasti. Me Tribedolla perehdytämme huolellisesti sinut finanssialan työtehtäviin. Arvostamme suuresti aikaisempaa kokemusta puhelintyöskentelystä sekä halukkuutta mukautua muuttuviin tilanteisiin ja lähteä innolla uusiin projekteihin! Aikaisempi kokemus finanssialasta katsotaan myös eduksi tehtävään, mutta tärkeintä on aito halu kehittyä finanssialan ammattilaiseksi.

Työnkuva sisältää:

- puhelintyöskentelyä
- monipuolisia projekteja
- asiakaspalvelua

Liity joukkoomme ja osallistu laadukkaan palvelutuotantomme kehittämiseen ammattitaitoisessa työyhteisössämme, joka arvostaa positiivista asennetta ja innostusta uuden oppimiseen! Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä. 

Miksi valita meidät?

Me tarjoamme sinulle mainion mahdollisuuden kehittyä finanssialan ammattilaiseksi! Me Tribedossa välitämme henkilöstömme hyvinvoinnista, ja näin ollen pääsetkin hyödyntämään kattavia henkilöstöetujamme kuten laajaa Mehiläisen työterveyspalvelua, Pohjola Vakuutuksen vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, ePassi-lounasetua sekä ePassi Flex -hyvinvointietua. Uusimpana etuutena meillä on myös käytössä pyöräetu.

Työt tehtävässä alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan lokakuun aikana. Työsuhde solmitaan kokoaikaisena (37,5h/vko) tai osa-aikaisena (20h+ lisätyö) vakituisen työsopimuksen mukaisesti. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8–17 aikavälille. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Mikäli olet miettinyt, millaista työskentely finanssialalla on, lähetä rohkeasti hakemus tehtävään!

Mikäli herätimme kiinnostuksesi:

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.10.2023 Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana ja edistämme prosessia heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit laittaa viestiä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja hänelle teetetään huumausainetesti.


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti