Skip to main content

Asiakasneuvottelija

Haemme Lahden Megatiimiimme vahvistuksia: kokeneelle myynnin taitajalle tarjoamme haastavan työn, hyvät työvälineet, monipuoliset myyntiartikkelit sekä kilpailukykyisen palkan, mutta myös kannuksien hakijoille tarjoamme loistavan ympäristön kehittyä alan ammattilaiseksi! 

Tehtävänäsi on myydä puhelimitse tuotteita, palveluita, näkyvyyttä tai esim. buukata tapaamisia asiantuntijoille. Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, on tässä sinulle loistava mahdollisuus.

Tarjoamme siistiä sisätyötä, jossa saa käyttää sekä suuta että päätä. Megalla on positiivinen työilmapiiri, nykyaikaiset työvälineet ja kannustava palkkaus.  Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään 16-vuoden ikää.

Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä sekä kykyä oppia uusia asioita nopeasti.  Annamme kuitenkin työhön tarvittavan koulutuksen sekä kehitämme osaamistasi myös jatkossa.

Mahdollisuus työskennellä päivä- tai iltavuorossa. Päivävuorossa työsuhde on vakituinen; työaika ma-pe klo 8.30-16.00. Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa. Moni tekee iltatyötä opiskelujen ohella, mutta myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät “keikkaluontoisesti”, tehden pätkän silloin tällöin.

Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa, takuupalkka 9€/h tai kannustava provisio myyntituloksesi mukaan.

Mahdollisuus myös sekä etätyöhön/hybridiin!

Ota rohkeasti yhteyttä, myyntipäällikkö Marja Hugg, puh. 045 7731 3667. Voit lähettää myös työnhakulomakkeen alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvottelija

Lahti
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Etätyö, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 08.01.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti