Skip to main content

Asiakasneuvottelija

Haemme Megan Lohjan toimistolle innokkaita

ASIAKASNEUVOTTELIJOITA päivä- ja iltavuoroon

Tehtäväsi on myydä puhelimessa asiakasryhmille kohdennettuja tuotteita ja palveluita. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja menestyvälle myös etenemismahdollisuudet Alma Talent -konsernissa.

Arvostamme myyntihenkisyyttä ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Aiempi telemarkkinointikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä annamme työhön tarvittavan koulutuksen.

Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, tässä voi olla sinulle mahtava mahdollisuus. Olethan vähintään 16-vuotias.

Päivävuorossa tarjoamme vakituista kokopäivätyötä, työaika on ma-pe klo 8.30 – 16.00. Iltavuorossa on mahdollista tehdä osa-aikatyöstä 3-5 iltaa viikossa arkisin klo 16.10-20.40. Moni tekee iltatyötä myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Työ sopii erittäin hyvin myös opiskelijoille. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät “keikkaluontoisesti”, tehden pätkän silloin tällöin.

Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa, takuupalkka 9€/h tai kannustava provisio myyntituloksesi mukaan.

Mahdollisuus myös etätyöhön / hybridityöhön!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Daniel Nyman, puh. 045 7731 3849. Voit lähettää myös työnhakulomakkeen alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvottelija

Lohja
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 24.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti