Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalvelija

Monien mahdollisuuksien Euromaster!

 

Haemme Jyväskylän palvelupisteen rentoon tiimiin uusia innostuneita euromasterilaisia. Meillä on tarjolla kaksi asiakaspalvelijan paikkaa. Tarvitsemme lisää käsipareja

 

kevyen ja raskaan kaluston rengas- ja palvelumyyntiin sekä autohuoltopalveluiden myyntiin

 

Voit hallita vaikka nämä kaikki, mutta älä lopeta lukemista, jos näin ei ole. Toki on suotavaa, että Sinulla on kokemusta myyntityöstä (etenkin autohuoltopuolella), mutta jos Sinulla on vain halua sukeltaa alamme saloihin, me opetamme. Me uskomme nimittäin, että oikealla asenteella kaiken voi oppia. Uskomme myös, että voimme tarjota juuri Sinulle sopivia töitä, ja mikä tärkeintä, jatkuvan mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme, niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillemmekin ihan parasta asiakaspalvelua. Se tarkoittaa, että palvelupisteidemme henkilöstö koostuu moniosaajista, joilla on tahto tuottaa ensiluokkainen asiakaskokemus.

Meidän mielestämme tärkeintä ei ole titteli vaan se, että jaamme saman intohimon ja halun olla mukana nopeasti kehittyvällä autoalalla.

Olisiko tämä uuden urasi alku? Kysy tarkempia tietoja tehtävistä ja uramahdollisuuksista Jyväskylän palvelupisteen päälliköltä Marko Leinoselta, puh. 040 170 9042 tai [email protected]

Älä aikaile hakemuksesi kanssa, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi kuitenkin viimeistään 30.6.2023 mennessä.

 

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä, ja meillä työskentelee n. 400 henkilöä.

Euromaster tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen. Tarjoamme myös mahdollisuuden kasvaa oman halun ja mielenkiinnon mukaan yrityksen sisällä vaativampiin tehtäviin.

Työturvallisuus on meille tärkeää, ja panostamme siihen vahvasti. Meillä on myös monipuoliset työsuhde-edut: tuotteiden ostoetu, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, koko henkilöstön kattava palkitsemismalli sekä osakeosto-ohjelma (Michelin).

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti