Skip to main content

Asiakaspalvelija, Asennustiimi

Vakinainen työsuhde

Palvelukeskus Helsinki, Vaihde- ja asiakaspalvelut, Vallila

Työavain: PALKE-03-25-24
Haku Päättyy: 17.07.2024 klo 14:00
Palkka: 2271,07 + mahdolliset lisät
Palvelussuhde: 01.08.2024
Työpaikan osoite: Elimäenkatu 15, 00510

Haemme asiakaspalvelijaa asennustiimiin asiakkaan kotona tapahtuviin laiteasennuksiin!

Työtehtävät koostuvat GPS-laitteiden, turvapuhelimien, tablettien ja lääkeautomaattien asennuksista. Lisäksi tehtävään kuuluu laitteiden ylläpito ja avustavat asennustyöt. Asennuksiin liittyvät tiedot kirjataan CRM-järjestelmään, ja työssä tehdään tiivistä yhteistyötä asennussihteerien, helpdeskin ja hoivatyöntekijöiden kanssa. Työ edellyttää ajokorttia, koska liikkuminen tapahtuu organisaation autolla.

Etsimme henkilöä, joka nauttii asiakaspalvelusta ja osaa sopeutua vaihteleviin tilanteisiin. Sinun tulisi toimia tarkasti ja asiakaslähtöisesti myös hektisessä ympäristössä. Työhön kuuluu painavien laitteiden kuljettaminen ja asentaminen, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työpäivät ovat maanantaista perjantaihin, 8 tuntia päivässä klo 8-16 välillä. Työsuhde alkaa perehdytyksellä.

Hakijalta odotamme:
• Ajokorttia (B)
• Vähintään 18 vuoden ikää
• Kokemusta asiakaspalvelusta ja hyvää paineensietokykyä
• Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusia ohjelmia
• Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
• Tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten runsaat lomaedut jopa 38 arkipäivää, kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla ja tarjoamme apua myös asunnon etsimisessä.

Jos olet asiakaspalvelusta innostunut ja haluat työskennellä tärkeässä roolissa kotihoidon asiakkaiden parissa, lähetä hakemuksesi meille! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto, huumausainetestiä koskeva todistus sekä rikosrekisteriote.

Palvelukeskus Helsinki – Parasta Yhdessä

Toimimme kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, kotihoidossa, seniorikeskuksissa, asumisyksiköissä sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 helsinkiläisessä ruokailuhetkessä päivittäin ja hoidamme puhtauspalveluja. Tuemme kotona asumista monipuolisilla etähoito- ja hyvinvointiratkaisuilla ja tuotamme puhelinpalveluja. Yhdessä 1600 osaavan ammattilaisemme voimin pidämme huolta yhdestä maailman parhaista kaupungeista – Helsingistä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Qais Hirvonen
puh. 0931032132, arkisin klo 08:00-16:00

Lisätietoa
https://palkerekry.hel.fi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti