Skip to main content

Asiakaspalvelija Lahteen

MITÄ HAEMME? 

Haemme asiakkaallemme Lahteen englannin kielen taitoista reipasta asiakaspalvelijaa.

Työssä vastaat pääsääntöisesti tilausten käsittelystä ja hallinnoinnista asiakkaamme toiminnanohjausjärjestelmää käyttäen. Työ päivätyötä, työt alkaisivat syys-lokakuussa ja kestäisi alkuun 6kk, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme. Asiakkaamme perehdyttää ja kouluttaa sinut järjestelmiinsä ja työhön, joten sinulta ei vaadita minkään tietyn järjestelmän osaamista.

Olet etsimämme henkilö mikäli omaat reippaan ja iloisen asiakaspalveluasenteen sekä työskentelet luontevasti englannin ja suomen kieltä käyttäen. Odotamme sinulta myös perustason IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan kansainvälisessä yrityksessä ja mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.

Jos koet, että tämä tehtävä sopii juuri sinulle, hae nyt! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

MUUTA

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezy.lahti FB: Eezy Lahti LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Vuonna 2022 yhteenlaskettu ketjuliikevaihtomme oli noin 248 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaspalvelija Lahteen

Eezy Henkilöstöpalvelut
Päijät-Häme
Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Ahvenanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Pohjanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti