Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalvelija, Sappee

Kiinnostaisiko sinua työskennellä sporttisessa, vauhdikkaassa ja menestyvässä yrityksessä? Sappee on kaikkea tätä. Sappee on valittu kolme kertaa Vuoden Hiihtokeskukseksi (1996, 2010 & 2018) sekä kerran Vuoden (2012) Kotimaan matkailuyritykseksi ja Vuoden 2021 Bike Parkiksi & Vuoden 2021 hiihtokouluksi. Etelä-Suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa ja Suomen suosituimmassa Bike Parkissa pääset seuraamaan eturivistä sporttisia sekä vauhdikkaita talvi- ja kesälajeja. Katso lisää osoitteesta: sappee.fi

  

Etsimme Sappeelle ASIAKASPALVELIJAA talvikaudeksi 2022-2023! Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi asiakkaiden majoituksien varaamista ja ryhmä- ja hissilippujen myyntiä. Työajat sijoittuvat hiihtokeskuksen talvikauden aukioloaikojen mukaisesti.

  

Toivomme:

-erinomaisia asiakaspalvelutaitoja

-joustavuutta ja positiivista asennetta

-englannin kielitaitoa

  

Tarjoamme:

-kattavan perehdytyksen

-kausityön vaihtuvien työtehtävien parissa

-Go Onin henkilöstöetuohjelman edut

  

Arvostamme aikaisempaa kokemusta majoitusvaraustyöstä sekä kassatyöskentelystä. Palkkaus muodostuu hiihtokeskusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

  

Kiinnostuitko? Hae paikka oheisen linkin kautta. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR-koordinaattori Eeva Leppänen, puh. 044 491 8459 (arkisin klo 8-16).

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaspalvelija, Sappee

36600 Pälkäne
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti