Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakaspalvelijaksi Oy SKF Ab:lle Muurameen

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta www.skf.fi

Haemme SKF Muuramen tehtaalle määräaikaiseen työsuhteeseen vientimyynnin toimintoihin 

Asiakaspalvelijaa (Customer Service Representative)

Toimit viennin tilauksista ja toimituksista vastaavan tiimin jäsenenä. Vastaat ulkomaan tilausten ja toimitusten käsittelystä sekä niiden laskutuksesta. Hoidat vientiin liittyviä asiakirjoja, vastaat asiakkaiden tiedusteluihin puhelimitse ja sähköpostitse sekä koordinoit käynnissä olevia projekteja myynnin tukena. Lisäksi tehtävä sisältää toimiston yleisiä tehtäviä. 

Sinulla on kaupallinen koulutus ja muutaman vuoden soveltuva työkokemus on eduksi. Olet työskentelytyyliltäsi omatoiminen, pitkäjänteinen ja joustava. Omaksut nopeasti uusia asioita ja säilytät hallitun työotteen myös kiireen keskellä. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Muu kielitaito on eduksi. Käytät tehokkaasti työhön liittyviä tietoteknisiä järjestelmiä.

Tehtävä on määräaikainen, alkaen alkuvuodesta 2023 sekä päättyen vuoden 2023 lopulla, mahdollisesti pidempäänkin. Tarkka sopimuksen kesto sovitaan tapauskohtaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Parviainen (Factory Sales Support Manager, SKF) puh. 040 632 6100. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:n viimeistään 28.2.2023 mennessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaspalvelijaksi Oy SKF Ab:lle Muurameen

Keski-Suomi
Jyväskylä
40950 Muurame
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti