Skip to main content

Asiakaspalvelukoordinaattori

Asiakkaamme Toyota Material Handling Finland Oy hakee

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkuun 2024 loppuun asti. Jatko tämän jälkeen on mahdollista.

Yritys on nyt osa globaalia ERP-muutosprojektia (SAP), joka alkaa kaikissa yksiköissä Euroopassa. Tämän projektin onnistumisen ja päivittäisten toimintojen varmistamiseksi projektin aikana, vahvistetaan asiakaspalvelutiimiä lisäresurssilla. Poolia avustaa rekrytointiprosessissa, mutta työsuhde tullaan solmimaan suoraan Toyota Material Handling Finland Oy:n kanssa.

Työtehtäväsi

Toimit tiimiesihenkilön alaisuudessa varmistaen ulkoisen ja sisäisen asiakaspalvelun toimivuuden. Olet osa asiakaspalvelutiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia huoltotilausten käsittelystä, palveluprosessin sujuvuudesta, laskutuksesta, sopimushallinnasta sekä trukkien kuljetustilauksista.

Ensisijaisiin tehtäviisi kuuluvat huoltotilausten vastaanotto ja niiden jakaminen mekaanikoille sekä raportoitujen tilausten jatkokäsittely. Työssäsi hyödynnät erilaisia tietojärjestelmiä ja niiden sovelluksia.

Toivomme Sinulta

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työntekijänä olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Toyotan arvojen mukaisesti olet jatkuvasti halukas kehittämään omaa työtäsi, kunnioitat sidosryhmiäsi ja hallitset tiimityöskentelyn. Microsoft Office- työkalut ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja sinulla on mahdollisesti myös kokemusta ERP-järjestelmistä. Sinulla on sujuva suomen kielentaito ja englannilla tulet myös hyvin toimeen.

  Mitä tarjoamme

  Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, jossa on ajanmukaiset työskentelyvälineet, ammattitaitoinen työyhteisö, mahdollisuus kehittyä sekä kansainvälisen organisaation tuki.

  Yrityksessä on käytössä liukuva työaika sekä etätyömahdollisuus perehdytysjakson jälkeen yrityksen hybridityöpolitiikan mukaisesti. Viime vuonna remontoitu toimisto sijaitsee Vantaan Korsossa, josta löytyy myös kuntosali sekä oma ruokala.

  Lisätietoja

  Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle mielenkiintoiselta, niin laita CV:tä ja hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolian rekrytointikonsultteihin: Kati Rahikka (020 7290 833 & [email protected]) ja Maria Kostenko (020 7290 847 & maria@poolia.fi).

  Toyota Material Handling Finland Oy

  Toyota Material Handling Finland Oy on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja. Toyotan tehtävänä on tuottaa palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, sisälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja.

  Suomessa meitä on 170 henkilöä ja liikevaihtomme on 55 miljoonaa euroa. Kuulumme maailman suurimman trukkivalmistaja Toyota Industries Corporationin materiaalinkäsittelyliiketoiminnasta vastaavaan Toyota Material Handling Groupiin. Toimintaamme ohjaavat Toyota Way -arvot, joita ovat kunnioitus, tiimityöskentely, haaste, kaizen ja genchi genbutsu.

  Yritykseen voi vielä tutustua tästä

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Seuraa Pooliaa Somessa!
  LinkedIn Facebook Instagram Twitter

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Asiakaspalvelukoordinaattori

  Vantaa
  Etätyö, Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

  Julkaistu 11.10.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  2 000 000 - 9 999 999 €
  Yrityksen koko: 
  100 - 249 henkilöä

  Samankaltaisia työpaikkoja

  Eezy Henkilöstöpalvelut
  Päijät-Häme
  IQM Quantum Computers
  Espoo
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti