Skip to main content

Asiakasvastuupäällikkö, Onninen Infra Itä-Suomi

Hakuaika alkaa: 04.05.2023
Hakuaika päättyy: 29.05.2023

Oletko kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Etsimme K-ryhmään Onniselle Infra-yksikköön Itä-Suomen alueelle juuri Sinua kehittämään ja vahvistamaan aktiivisesti myyntiämme infran sähköasiakkaille. Tehtävänäsi on hoitaa sähköpuolen konsultoivaa palvelumyyntiä Itä-Suomen alueella. Toimit aktiivisena osana ammattitaitoista Infra-asiakkaiden palveluun erikoistunutta tiimiä.

Tunnet Itä-Suomen alueen Infran sähköasiakkaat: verkkoyhtiöt, verkonrakennusurakoitsijat, kaupungit, kunnat ja julkishallinnon yksiköt, hallitset alan kilpailukentän ja hinnoittelurakenteet.

Toimit yhteistyössä sähköalan johtavien tavarantoimittajien kanssa.

Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille, olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava.

Ymmärrät asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan kautta.

Toimipaikkasi on Mikkeli, Kuopio tai Joensuu.

Tarjoamme Sinulle

 • työnantajan, joka on vakaa ja vastuullinen vihreän siirtymän edelläkävijä
 • mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvässä ja ammattitaitoisessa organisaatiossa ja toimivassa, toisiaan tukevassa myyntitiimissä
 • päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota ja mahdollisuuden valita uraasi tukevaa koulutusta lukuisista eri vaihtoehdoista
 • Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista)

Odotamme Sinulta

 • vahvaa sähköalan ja sähkötuotteiden tuntemusta ja työkokemusta sähkötuotteiden parista
 • myynti- ja asiakaspalvelukokemusta
 • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä hyvää MS Office -ohjelmistojen osaamista
 • asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteellisuutta, aktiivisuutta ja palveluhenkisyyttä
 • vastuunottokykyä

Eduksesi on

 • tekninen osaaminen ja tuotetuntemus verkonrakennustuotteista
 • kokemus tarjouslaskennasta ja projekteista
 • sinulla on selkeä esitystapa ja annat itsestäsi varman ja vakuuttavan kuvan
 • pystyt työskentelemään itsenäisesti mutta myös tiimissä muita tukien
 • riittävä englannin kielen osaaminen

Tehtävän sisältöä ja tehtävänimikettä voidaan muokata osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Terhi Ellonen, puh. 040 755 6170.

Yhteydenotot mielellään torstaina 11.5. klo 9-10, keskiviikkona 17.5. klo 13-14 ja torstaina 25.5. klo 8-9.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen maanantaihin 29.5.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Toimithan ripeästi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasvastuupäällikkö, Onninen Infra Itä-Suomi

Mikkeli
Kuopio
Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti