Skip to main content

Asiakkuuspäällikkö

FOK - Asiakkuuspäällikkö

FOK, Farmasian oppimiskeskus ry, on lääkealan jatkuvaa oppimista palveleva, voittoa tavoittelematon yhdistys. FOK on perustettu vuonna 1980. Jäsenyhteisöjämme ovat Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea, Lääke- ja terveyshuolto ry, Lääketeollisuus ry, Suomen Apteekkariliitto, Suomen Farmasialiitto, Yliopiston Apteekki ja Åbo Akademi.

Tavoitteenamme on tukea lääkealan henkilöstön ammatillista kehittymistä ja moniammatillista yhteistyötä. Tarjoamme verkkokoulutuksia, mikrokoulutuksia, webinaareja ja koulutuspäiviä sekä järjestämme vuosittain lääkealan suurimman tapahtuman Farmasian Päivät. Koulutusten kohderyhmiä ovat apteekkien ja sairaala-apteekkien henkilöstö, lääketeollisuuden asiantuntijat ja muut alan asiantuntijat.

 

Roolin tarkoitus ja vastuut

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi asiakkuuspäällikköä. Asiakkuuspäällikkönä olet tärkeä osa FOKin tiivistä tiimiä, joka tekee merkityksellistä työtä lääkealalla.

Tärkein vastuusi on FOKin asiakashallinta ja osaamisen kehittämisen konsultointi, koulutusmyynti. Painopisteenä on olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitäminen, minkä lisäksi pääset tekemään myös uusasiakashankintaa. Tapaat asiakkaita ja kartoitat heidän tarpeitaan, sekä seuraat ja analysoit asiakaskantaa. Yhteistyössä FOKin koulutuspäälliköiden kanssa konsultoit asiakkaan osaamisen kehittämistä. Olennaisena osana vastuitasi on palvelupakettien konseptointi ja aktiivinen tarjoaminen apteekeille ja sairaala-apteekeille.

Lisäksi tehtäviisi kuuluvat

 • Koulutustoiveiden ja osaamisen kehittämisen tarpeiden kartoitus toiminnan kehittämisen tueksi.
 • Kilpailijatilanteen seuranta ja raportointi.
 • Perehtyminen hyvinvointialueiden koulutustoimintaan ja FOKin tarjoaminen koulutusyhteistyökumppaniksi hyvinvointialueilla.
 • FOKin messuvastaavan tehtävät
 • Koulutusproviisoriverkoston organisointi ja ylläpito, sekä yhteistyön kehittäminen ja kasvattaminen (yhteistyössä FOKin koulutuspäälliköiden kanssa)

Toiminta-alueenasi on koko Suomi, joten tehtävä sisältää matkustusta kotimaassa.

 

Miksi valita FOK?

Työn merkityksellisyys on meille tärkeä. Meillä se kumpuaa tavoitteestamme, joka on osaamisen kehittäminen lääkealalla. Pääset mukaan voittoa tavoittelemattomaan organisaatioon, joka tarjoaa sen kuuluisan näköalapaikan koko lääkealalle.

Pienessä, tiiviissä työyhteisössä sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa koulutustarjontaamme, tarjottaviin palveluihin sekä toiminnan kehittämiseen. Meillä saat myös mahdollisuuden laajentaa osaamistasi tapahtumatuotannon puolelle.

Iloisen ja kannustavan työyhteisön lisäksi tarjoamme kuukausipalkan, joka on 4 200–5 500 €/kk riippuen taustastasi ja kokemuksestasi. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounasetu, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu 400 €/vuosi ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Pyrimme kokoontumaan viikoittain Helsingin Kasarmikadun toimipisteeseemme.

 

Mitä odotamme sinulta?

 • Olet koulutuksen ja osaamisen kehittämisen ammattilainen tai apteekkitoimintaa tunteva terveydenhuollon ammattilainen, jolla on vankka kokemus toiminnan kehittämisestä (koulutuksesi voi olla esim. kasvatustieteiden maisteri, farmaseutti tai proviisori)
 • Olet luontainen verkostoituja, ja nautit kun saat olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa
 • Sinulla on tahto ja taito kontaktoida asiakkaita ja sopia tapaamisia sekä ylläpitää asiakassuhteita
 • Kykenet konsultoimaan osaamisen kehittämisessä ja oppimisen johtamisessa, ja olet vaikuttamiskykyinen
 • Hallitset työnkuvan, jossa on monta rautaa tulessa yhtä aikaa
 • Matkustusvalmiutta kotimaassa sekä oman auton
 • Suomen kielen taitosi, sekä suullinen että kirjallinen, on erittäin sujuvaa ja olet hyvä ilmaisemaan itseäsi

Plussana katsomme lisäksi:

 • Hallitset palvelumuotoilun periaatteet
 • Tunnet apteekkien/sairaala-apteekkien toimintaa
 • Ruotsin kielen taito

 

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä SalesOnlyn (osa Wise People Groupia) kanssa. Jos tunnistat itsesi tästä tehtävänkuvauksesta, lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.6.2023. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä, ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Aloitus alustavasti kesälomakauden jälkeen, ja tarkempi aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Mikäli tehtävä herättää kysymyksiä, vastaamme ilomielin: 

Hannu Pelli, Growth Consultant, [email protected], 040 195 0391

Päivi Sieranoja, Talent Consultant, [email protected], 040 844 3027

Kaisa Alfthan, Talent Consultant, [email protected], 040 610 9356

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakkuuspäällikkö

Farmasian oppimiskeskus ry
Helsinki
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 02.06.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti