Skip to main content

Asiantuntija liiketoiminnan kehittämisen tehtäviin

Etsimme nyt joukkoomme asiantuntijaa kehittämään palveluitamme Helsinkiin taikka Tampereelle

Etsimme valtakunnalliseen tiimiimme uutta tiimiläistä. Tehtävänämme on kehittää toimintaamme, palveluitamme ja asiakaskokemustamme kokonaisvaltaisesti strategiamme mukaisesti. Uudessa roolissasi olet avainasemassa uusien mallien ja ratkaisujen luomisessa.

Tehtävässäsi liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijana vastaat sinulle osoitetuista hyvin monipuolisista projekteista. Työtehtäviisi kuuluu palveluiden uudelleen konseptointia, data-analytiikkaa, järjestelmäkäytön kehittämistä, tiedon keruuta ja uuden ideointia. Työssäsi autat tulosalueitamme uusien mallien ja työkalujen käyttöönotoissa ja kehität liiketoiminnan eri tarpeisiin ratkaisuja.

Mitä toivomme sinulta?

Ennen kaikkea etsimme tähän positioon oikeanlaista henkilöä, jolla on kyky kehittyä ja omaksua uutta ja tuoda tiimiin uudenlaista osaamista. Toivomme, että sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, mutta muutoin emme halua liikaa rajata ja listata pakollisia kokemus- taikka taustatekijöitäsi. Tiimimme tekemisen ytimessä on luovuus, joten taustasi voi myös olla monipuolinen. Voit olla esim. insinööritaustainen, kaupallisen taustan omaava taikka projektityöskentelyn, kehittämisen tai palvelumuotoilun osaaja.

Olemme tunnistaneet osaamista, josta on hyötyä pestissäsi ja joita toivomme sinulta löytyvän vähintään muutamasta osa-alueesta:

 • Tunnistat uusia mahdollisuuksia ja sinulle on luontevaa ajatella ”boksin” ulkopuolelta
 • Olet näppärä oppimaan uusia menetelmiä ja kouluttamaan niitä eteenpäin
 • Erinomaiset yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitosi mahdollistavat onnistumisesi
 • Kokemuksesi data-analytiikasta, raportoinnin kehittämistä taikka työskentelystä erilaisten järjestelmien parissa on eduksesi
 • Toivomme, että olet sujuva tekstin- ja sisällöntuottaja
 • Etsimme Itseohjautuvaa, analyyttista, ratkaisukeskeistä ja eteenpäin katsovaa työotetta
 • Perehtyneisyys ja kokemus rekrytoinnista, henkilöstöpalvelualalta on eduksesi muttei välttämätöntä.
 • Kolme suurinta toimialaamme ovat: teollisuus, rakentaminen, logistiikka. Kokemuksesi näiltä toimialoilta on eduksesi.

Miksi juuri meille töihin?

 • SOL henkilöstöpalveluilla panostamme henkilöstön kouluttamiseen sekä kannustavaan esihenkilötyöhön. Pääset osaksi innostunutta ja positiivista työilmapiiriä ja saat monipuolisesti kokemusta laaja-alaisesti liiketoiminnan kehittämisen prosesseista.
 • Pääset toimimaan erilaisten osaajien kanssa mielenkiintoisissa ja monipuolisissa projekteissa.
 • Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja työtä pystyt tekemään joustavasti.
 • Tässä pestissä pystymme muovaamaan työnkuvaa sinun vahvuutesi huomioiden, joten kerrothan avoimesti kokemuksestasi ja osaamisestasi hakemuksessasi. Sinulle löytyy myös kehittymismahdollisuuksia meillä.
 • Arvomme aurinkoisen tyytyväinen asiakas, iloinen työn tekeminen, arkiluovuus, yrittäjyys ja luotettavuus ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme. 

”Ajattelu ja kehitystyö on parasta silloin kun sinulla on tiimi, jonka kanssa sparrailla ja innovoida, lupaamme sinulle tiimin, jonka kanssa töitä tehdään yhdessä hyvällä fiiliksellä ja toisiamme aina tukien. Meitä yhdistää halu ja into tehdä kehittää ja kokeilla uutta ja pyrkiä eteenpäin. Pääset myös osaksi rentoa ja huumorintajusta porukkaa. Etsimme pitkäaikaista ja vakituista henkilöä tiimiin, joten esihenkilönäsi lupaan tukea ja kannustaa ja edistää työssä viihtymistäsi ja omaa henkilökohtaista ammatillista kehittymistäsi. Teemme kaikkemme, että viihdyt työssäsi pitkään.” -Tiimin vetäjä, Minna Turtiainen

Aloitus sopimuksen mukaan. Tiimimme työskentelee kahdessa osoitteessa Helsingissä Kalasatamassa ja Tampereen keskustassa, joten voit valita kotikonttorisi. Etänä työskentely sujuu meillä hyvin.

Kiinnostuitko? jätäthän vapaamuotoisen hakemuksen 14.2.2023 mennessä ja liitäthän mukaan ansioluettelosi. Haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakkuusjohtaja Minna Turtiaiselta, minna.turtiainen@sol.fi , 0407239540

Olethan mielellään yhteydessä soittoaikojen puitteissa. Soittoajat: ke 1.2 klo 12–15 ma 6.2 klo. 10–12.30


SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. Liikevaihtomme oli vuonna 2022 reilut 76 milj.€ 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiantuntija liiketoiminnan kehittämisen tehtäviin

Helsinki
Tampere
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti